Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa en Canada. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

Ga op avontuur in Groot-Brittannië

Wie denkt dat de spectaculaire landschappen in Groot-Brittannië alleen wandelaars trekt, heeft het mis. Je beleeft er veel meer avonturen. Wat denk je van een 4x4 Safari door Dartmoor, mountainbiken in de Nationale Parken of leren boogschieten in de tuinen van een kasteel?

Blog

Tallinn, Vilnius en Riga: ontdek ze nu!

De nieuwe trend: een citytrip naar minder bekende steden. Vaak zijn ze kleiner dan steden als Parijs en Londen, maar daardoor juist heel verrassend én precies groot genoeg om in een paar dagen te ontdekken. In de Baltische staten vind je een paar hele leuke: Tallinn, Riga en Vilnius.

Blog

Top 10 attracties in Denemarken

Photo Credits: Niclas Jessen

Denemarken is trots op haar verleden en op het heden. Denen hebben kinderen in hun hart gesloten en daarom zijn veel attracties voor jonge kinderen toegankelijk gemaakt. Zelfs bij slecht weer (en ja, dat weet je maar nooit) is er genoeg te beleven in Denemarken. Wat is er dan allemaal te doen? Wij hebben 10 bezienswaardigheden/attracties verspreid over het land voor je uitgelicht. Uiteraard is er nog meer te zien en te beleven in Denemarken. Per rondreis en accommodatie staat beschreven wat je tijdens de vakantie kan ondernemen.

Blog

Finland in de winter

In de winter is Finland veranderd in een sprookjesachtig wintersportparadijs waar van alles te doen is. Behalve de bekende wintersporten als skiën, snowboarden en langlaufen is er nog veel meer te ondernemen. Tochten met een honden- of rendierslee, sneeuwscootertochten, sneeuwschoenwandelingen en ijsvissen, om maar wat te noemen. Aangezien de sauna een belangrijk deel is van de Finse cultuur is in veel accommodaties een sauna te vinden. Finland is in alle opzichten een topbestemming voor een complete wintervakantie.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit