Buro Scanbrit Blog

Welkom op het blog van Buro Scanbrit. Hier zijn allerlei mooie blog artikelen te vinden ter inspiratie voor je volgende reis.

Recente blogs

Blog

4 Tips voor autorijden in de sneeuw

Wat is er nu mooier dan met een auto door Scandinavië rijden? Rustige wegen, prachtige natuur én onderweg stoppen wanneer jou dat uitkomt. Maar geldt dit ook in de winter? Of is het dan enorm glad en besneeuwd op de wegen en kun je het autorijden beter aan de locals overlaten? Christiaan Obbink, onze product manager die regelmatig in de winter door Finland rijdt, geeft 5 tips hoe je slim autorijdt in de sneeuw.

Blog

Waarom juist nu op vakantie naar IJsland

Minder toeristen in booming IJsland dan de afgelopen jaren, er is genoeg ruimte voor iedereen (lees; IJsland is erg ‘social distancing proof’). Het is het  land bij uitstek om alle Corona hectiek te vergeten door je onder te dompelen in de prachtige natuur! Ontdek snel waarom je juist nu op vakantie naar IJsland moet gaan.

Blog

Hoe ontstaat het Noorderlicht?

Het noorderlicht, oftewel aurora borealis, bestaat uit schitterende groene en rode lichten die je maar op enkele plekken in de wereld kan zien. Voor veel reizigers staat dit natuurfenomeen dan ook hoog op de bucketlist. Je hebt je vast wel eens afgevraagd hoe het noorderlicht precies ontstaat. Dat leggen we je graag uit!

Blog

De 5 mooiste plekken van Noordwest-Europa met veel rust en ruimte

Onze reisspecialisten kennen elke meter van Noordwest-Europa en vertellen je graag meer over de mooiste plekken waar veel rust en ruimte is!

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit