Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa en Canada. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

Op reis met de ferry tijdens Corona

Zoek een plek op het dek, adem de frisse zeelucht in en geniet van het uitzicht op de open zee. Stena Line doet er namelijk alles aan om jouw overtocht veilig te laten verlopen. Van minder capaciteit aan boord, tot extra trainingen voor het personeel, zodat je met een gerust hart aan boord stapt! Hopelijk mogen we snel weer van onze mooie groene bestemmingen genieten.

Blog

Top 10 bezienswaardigheden in Ierland

Ierland kent vele mooie regio’s, natuurparken, kustroutes, Keltische overblijfselen, kleurrijke stadjes en musea. Wij hebben een 10-tal bezienswaardigheden voor je uitgelicht, verspreid over het land. Uiteraard is er nog veel meer te doen en te beleven in Ierland. Per rondreis en accommodatie staat beschreven wat je tijdens je vakantie kan ondernemen.

Blog

Ontdek deze top 5 kastelen in Duitsland

Duitsland heeft ontelbaar veel prachtige kastelen. Reisspecialist Annette deelt in dit blog graag haar top 5 van de mooiste kastelen van Duitsland die ze tijdens haar vakanties heeft bezocht. Met leuke tips voor de natuur- of fotografieliefhebber.

Blog

De 5 mooiste bezienswaardigheden van Duitsland

Onze reisspecialist Annette gaat al jaren naar Duitsland op vakantie en deelt in dit blog haar top 5 van de mooiste bezienswaardigheden van Duitsland. Tijdens mijn rondreizen geniet ik van de mix van cultuur en natuur. Ik deel graag mijn mooiste bezienswaardigheden van mijn vakanties naar Duitsland met je!

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit