Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

Hoe lang moet je vakantie in Schotland duren?

Schotland is een ideale bestemming om er even lekker tussen uit te zijn. Het is een land voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het plannen van je vakantie naar Schotland roept natuurlijk vragen op. Hoelang moet je blijven om alles te zien wat dit prachtige land te bieden heeft? Kies ik voor een korte vakantie of een uitgebreide rondreis? In dit blog ontdekken we samen de verschillende factoren die invloed hebben op jouw keuzes voor een ideale reis naar Schotland.

Blog

Op vakantie naar Engeland met de hond

Op vakantie naar Engeland met de hond? Dat kan een geweldige ervaring zijn voor zowel jou als je trouwe viervoeter. Of je nu van historische stadjes houdt, prachtige plattelandswandelingen wilt maken of gewoon wilt ontspannen aan het strand. In deze blog delen we handige tips en nuttige informatie om je te helpen bij het plannen van je vakantie naar Engeland met je hond.

Je ontdekt welke accommodaties honden toelaten, welke spullen je kan meenemen en nog véél meer tips. We bespreken ook belangrijke regels en voorschriften met betrekking tot het reizen met je hond in Engeland. Deze blog geeft je alle informatie die je nodig hebt om van je vakantie een onvergetelijke ervaring te maken voor jou en je hond.

Begin je voorbereidingen nu en maak je klaar voor een geweldige vakantie in Engeland met je viervoeter!

Blog

Op vakantie naar Noorwegen met de hond

Op vakantie naar Noorwegen met de hond? Ontdek samen met jouw hond de ongerepte natuur van Noorwegen. Voor lekker uitwaaien en heerlijke wandelingen kan je landinwaarts ook overal terecht. Of trek samen langs de fjorden voor een onvergetelijk avontuur. In deze blog delen we handige tips en nuttige informatie om je te helpen bij het plannen van je vakantie naar Noorwegen met je hond.


Je ontdekt welke accommodaties honden toelaten, welke spullen je het beste meeneemt en nog véél meer tips. We bespreken ook belangrijke regels en voorschriften met betrekking tot het reizen met je hond in Noorwegen. Deze blog geeft je alle informatie die je nodig hebt om van je vakantie een onvergetelijke ervaring te maken voor jou en je hond.

Begin je voorbereidingen nu en maak je klaar voor een geweldige vakantie in Noorwegen met je viervoeter!

Blog

Top 10 tips voor een vakantie in Engeland en Wales

Ontdek het heerlijke eten en bezoek een badhuis. Ja, we hebben het hier over Engeland en Wales! Wist jij dat de Engelse keuken meer is dan alleen bacon and eggs? Heb je al eens gebadderd in een Romeins badhuis in Bath? Mark Heij, reisspecialist Engeland en Wales bij Buro Scanbrit, kent deze landen op zijn duimpje en deelt graag zijn 10 favorieten in dit blog.

Populairste blogs

Blog

Top 10 bezienswaardigheden in Ierland

Ierland kent vele mooie regio’s, natuurparken, kustroutes, Keltische overblijfselen, kleurrijke stadjes en musea. Wij hebben een 10-tal bezienswaardigheden voor je uitgelicht, verspreid over het land. Uiteraard is er nog veel meer te doen en te beleven in Ierland. Per rondreis en accommodatie staat beschreven wat je tijdens je vakantie kan ondernemen.

Blog

Top 10 attracties in Noorwegen

Noorwegen is dé vakantiebestemming als het gaat om ruwe en indrukwekkende natuur. Maar er is meer! Noorwegen heeft een interessante geschiedenis, witte stranden, musea en gezellige restaurantjes. Waar moet je absoluut heen tijdens een vakantie in Noorwegen? Wij geven onze top 10 attracties in Noorwegen.

Blog

10x de mooiste bezienswaardigheden in Schotland

De Hooglanden, de vele kastelen en mooie routes… Maar wat moet je absoluut niet missen tijdens een rondreis door Schotland? In dit blog geven wij de top 10 bezienswaardigheden van Schotland die écht de moeite waard zijn.

Tip: ga je voor het eerst links rijden tijdens een rondreis door Schotland? Met onze tips is het alsof je nooit anders hebt gedaan.

Blog

Op zoek naar Pippi Langkous op Gotland

Via de ferry van Destination Gotland vaar je in ongeveer 3 uur naar Visby, de grootste stad op het Zweedse eiland Gotland. De overtocht maak je vanuit Oskarshamn of Nynashamn. Tijdens de overtocht vanuit Oskarshamn vaar je langs een prachtige route. Aan boord geniet je van een hapje of een drankje in het restaurant of kijk je lekker een film in de bioscoop. De kinderen komen alvast helemaal in de Pippi stemming tijdens de film van Pippi Langkous.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit