Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa en Canada. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

Ontdek de magische winter in Zweden

Verruil je wintervakantie in Oostenrijk of Frankrijk eens voor een andere bestemming zoals Zweden. Dit land heeft werkelijk alles in zich voor een fijne wintervakantie. Zweden heeft een lang skiseizoen, van half december tot eind maart, goede sneeuwcondities en geen wachttijden bij de skiliften! Maar er is meer: een husky- of sneeuwscootersafari, een ontmoeting met de Kerstman, rode houten huisjes in de sneeuw en natuurlijk het noorderlicht. En dit alles in een sprookjesachtig winterlandschap. Reisspecialist Loes vertelt waarom een wintervakantie naar Zweden zo leuk is.

Blog

Paardrijden op de Idrefjäll

Wauw wat een prachtige natuur en na een rit op een paard op de Idrefjäll ben je helemaal zen. Zelfs als je geen ervaring hebt, is deze tocht aan te raden en goed te doen. De gidsen vertellen je alles over de prachtige omgeving!

Blog

Tips voor een herfstbreak

Het is nog middenin de zomer en sommige dagen denk ik al aan de herfst. Zeker op de warme drukkende dagen in de stad kan ik verlangen naar de herfst. De koele dagen en gezelligheid in huis. Lekker in je jas en met sjaal om het bos is. En nog leuker is dat om in het buitenland te doen.

Blog

Fins Lapland met de kinderen

Al een aantal jaren stond het hoog op onze bucketlist: met het gezin kerst vieren in de sneeuw. In een blokhut met openhaard, sauna en kerstboom. Vandaag is het dan zover, met onze rendiertruien aan en kerstcadeaus in de koffer, vliegen we naar het hoge noorden!

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit