Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa en Canada. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

Tips voor een herfstbreak

Het is nog middenin de zomer en sommige dagen denk ik al aan de herfst. Zeker op de warme drukkende dagen in de stad kan ik verlangen naar de herfst. De koele dagen en gezelligheid in huis. Lekker in je jas en met sjaal om het bos is. En nog leuker is dat om in het buitenland te doen.

Blog

Paardrijden op de Idrefjäll

Wauw wat een prachtige natuur en na een rit op een paard op de Idrefjäll ben je helemaal zen. Zelfs als je geen ervaring hebt, is deze tocht aan te raden en goed te doen. De gidsen vertellen je alles over de prachtige omgeving!

Blog

4 Tips voor autorijden in de sneeuw

Wat is er nu mooier dan met een auto door Scandinavië rijden? Rustige wegen, prachtige natuur én onderweg stoppen wanneer jou dat uitkomt. Maar geldt dit ook in de winter? Of is het dan enorm glad en besneeuwd op de wegen en kun je het autorijden beter aan de locals overlaten? Christiaan Obbink, onze product manager die regelmatig in de winter door Finland rijdt, geeft 5 tips hoe je slim autorijdt in de sneeuw.

Blog

Waarom juist nu op vakantie naar IJsland

Minder toeristen in booming IJsland dan de afgelopen jaren, er is genoeg ruimte voor iedereen (lees; IJsland is erg ‘social distancing proof’). Het is het  land bij uitstek om alle Corona hectiek te vergeten door je onder te dompelen in de prachtige natuur! Ontdek snel waarom je juist nu op vakantie naar IJsland moet gaan.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit