Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa en Canada. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

Beste reistijd IJsland

IJsland is een bestemming waar je het hele jaar goed naartoe kan op vakantie. Elk seizoen kent haar eigen schoonheden. In de zomer is het lang licht en dit is de ideale periode om het binnenland te verkennen. De winter is de beste reistijd om het noorderlicht te spotten. In het voor- en najaar spot je de mooiste vogels. Veel excursies zijn het hele jaar mogelijk, zoals het bezoeken van geothermische warmwaterbronnen of het maken van een gletsjerwandeling.

Blog

Het beste van Kopenhagen

Er valt genoeg te beleven in Kopenhagen. Maar wat mag je absoluut niet missen? Lees snel de top 10 van het beste van Kopenhagen!

Blog

Top 10 attracties in Denemarken

Photo Credits: Niclas Jessen

Denemarken is trots op haar verleden en op het heden. Denen hebben kinderen in hun hart gesloten en daarom zijn veel attracties voor jonge kinderen toegankelijk gemaakt. Zelfs bij slecht weer (en ja, dat weet je maar nooit) is er genoeg te beleven in Denemarken. Wat is er dan allemaal te doen? Wij hebben 10 bezienswaardigheden/attracties verspreid over het land voor je uitgelicht. Uiteraard is er nog meer te zien en te beleven in Denemarken. Per rondreis en accommodatie staat beschreven wat je tijdens de vakantie kan ondernemen.

Blog

Op vakantie met minder plastic

Op onze bestemmingen reis je door de mooiste natuurgebieden ter wereld. We houden dat graag zo, ook voor toekomstige generaties. Wij proberen stap voor stap duurzamer te worden en een onderdeel hiervan is dat wij, samen met ca. 200 andere reisorganisaties, de Plastic Pledge hebben ondertekend. Met deze pledge willen we plasticvervuiling op vakantiebestemmingen tegengaan. Ook scheiden wij op kantoor natuurlijk ons plastic afval. Ook jij kan helpen. Lees onze 6 tips voor een vakantie met minder plastic.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit