Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa en Canada. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

Beste reistijd IJsland

IJsland is een bestemming waar je het hele jaar goed naartoe kan op vakantie. Elk seizoen kent haar eigen schoonheden. In de zomer is het lang licht en dit is de ideale periode om het binnenland te verkennen. De winter is de beste reistijd om het noorderlicht te spotten. In het voor- en najaar spot je de mooiste vogels. Veel excursies zijn het hele jaar mogelijk, zoals het bezoeken van geothermische warmwaterbronnen of het maken van een gletsjerwandeling.

Blog

Top 10 attracties in Noorwegen

Noorwegen is dé vakantie bestemming als het gaat om ruwe en mooie natuur. Groener dan Noorwegen zul je het nergens treffen. Naast de natuur biedt Noorwegen prachtige historie, witte stranden, musea en gezellige restaurantjes. Om zo veel mogelijk van het land te kunnen bewonderen, vertel ik je in dit blog over de top 10 attracties van dit schitterende land!

Blog

Ontdek de magische winter in Zweden

Verruil je wintervakantie in Oostenrijk of Frankrijk eens voor een andere bestemming zoals Zweden. Dit land heeft werkelijk alles in zich voor een fijne wintervakantie. Zweden heeft een lang skiseizoen, van half december tot eind maart, goede sneeuwcondities en geen wachttijden bij de skiliften! Maar er is meer: een husky- of sneeuwscootersafari, een ontmoeting met de Kerstman, rode houten huisjes in de sneeuw en natuurlijk het noorderlicht. En dit alles in een sprookjesachtig winterlandschap. Reisspecialist Loes vertelt waarom een wintervakantie naar Zweden zo leuk is.

Blog

Paardrijden op de Idrefjäll

Wauw wat een prachtige natuur en na een rit op een paard op de Idrefjäll ben je helemaal zen. Zelfs als je geen ervaring hebt, is deze tocht aan te raden en goed te doen. De gidsen vertellen je alles over de prachtige omgeving!

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit