Buro Scanbrit Blog

Welkom op het reisblog van Buro Scanbrit! Hier vind je de mooiste verhalen over vakanties naar Noordwest-Europa en Canada. Onze reisspecialisten hebben passie voor onze bestemmingen en kennen de landen meter voor meter. Daarom delen we graag inspirerende reisverhalen en praktische tips met je!

Recente blogs

Blog

5 redenen voor een wintervakantie in de Noorse fjorden

Bij een wintersportvakantie denk je al snel aan de Alpen, maar wist je dat Noorwegen ook ideaal is voor een wintervakantie? Geniet van de rust en de ruimte en natuurlijk van de prachtige Noorse fjorden. Naast het skiën beleef je hier de mooiste winterse avonturen. Stap in de Flåm Banen, misschien wel de meest spectaculaire treinreis van de wereld. Je mag ook zeker de wintercruise niet missen. Vaar tussen de besneeuwde bergen die de fjord omringen en door de Nærøyfjord, één van de mooiste fjorden van Noorwegen. Lees snel onze 5 redenen waarom jij een keer naar de fjorden van Noorwegen moet in de winter!

Blog

Tips voor een herfstbreak

Het is nog middenin de zomer en sommige dagen denk ik al aan de herfst. Zeker op de warme drukkende dagen in de stad kan ik verlangen naar de herfst. De koele dagen en gezelligheid in huis. Lekker in je jas en met sjaal om het bos is. En nog leuker is dat om in het buitenland te doen.

Blog

Paardrijden op de Idrefjäll

Wauw wat een prachtige natuur en na een rit op een paard op de Idrefjäll ben je helemaal zen. Zelfs als je geen ervaring hebt, is deze tocht aan te raden en goed te doen. De gidsen vertellen je alles over de prachtige omgeving!

Blog

4 Tips voor autorijden in de sneeuw

Wat is er nu mooier dan met een auto door Scandinavië rijden? Rustige wegen, prachtige natuur én onderweg stoppen wanneer jou dat uitkomt. Maar geldt dit ook in de winter? Of is het dan enorm glad en besneeuwd op de wegen en kun je het autorijden beter aan de locals overlaten? Christiaan Obbink, onze product manager die regelmatig in de winter door Finland rijdt, geeft 5 tips hoe je slim autorijdt in de sneeuw.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit