Vakantie Kanaaleilanden

Een beetje Frans en een beetje Engels

Op vakantie naar de Kanaaleilanden begint het ultieme ontspannen zodra je aan boord stapt van de ferry of het vliegtuig. Voor de kust van Frankrijk, op zo’n 20 kilometer van St. Malo, liggen de eilanden Jersey, Guernsey, Sark, Herm en Alderney. Hun fantastische kusten, de green lanes en een mix van Franse eetcultuur en Engelse beleefdheid staan garant voor een fantastische vakantie. De Warme Golfstroom zorgt voor een aangenaam klimaat en de uitbundige groei van (subtropische) planten en bloemen. Ook tref je hier allerlei vogelsoorten aan en zwemmen er in de wateren rondom de eilanden veel vissoorten rond. Houd je van een actieve of culinaire vakantie, dan kom je op de Kanaaleilanden aan je trekken.

Mediterrane sfeer

De taal is officieel Engels, je betaalt er met Engelse ponden, maar de straatnamen zijn Frans. Het mediterrane en de unieke mix van Engelse en Franse invloeden maken de Kanaaleilanden tot een bijzondere bestemming voor je vakantie. Hier slenter je door een pittoresk havenstadje of ga je eilandhoppen. Wil je landhuizen bezoeken of liever golfen? Je vult je vakantie naar de Kanaaleilanden in zoals jij wil. Ben je benieuwd naar het verschil tussen Jersey en Guernsey? De beroemde Franse schrijver Victor Hugo, die 15 jaar op Guernsey woonde, vond het vriendelijke Jersey het meest op Normandië lijken en het ruige en vrolijke Guernsey meer op Bretagne. Hoe dan ook, het zijn 2 prachtige eilanden die je gemakkelijk kan combineren tijdens je vakantie. Door de diverse activiteiten zijn de Kanaaleilanden ook erg geschikt voor een gezinsvakantie.

Kanaaleilanden op thema

Rick Schaak

Op de Kanaaleilanden vind je een unieke mix van Engelse en Franse invloeden en een mediterrane sfeer. Ga eilandhoppen met Buro Scanbrit!

Populaire Vakanties Kanaaleilanden

8.3
Autorondreizen

Poppy

14-daagse autorondreis langs hotels

Kanaaleilanden, Engeland

Unieke reis naar Engeland en de Kanaaleilanden

7.7
Autorondreizen

Adèle

8-daagse autorondreis langs hotels

Kanaaleilanden

Populaire combinatiereis Guernsey en Jersey

8.1
Fly drive

Victor Hugo

8-daagse rondreis langs hotels

Kanaaleilanden

Populaire combinatiereis Guernsey en Jersey

8.2
Fly drive

Charlotte

8-daagse rondreis langs hotels

Kanaaleilanden

Overnachten in luxe hotels op Guernsey en Jersey

Onze vakanties Kanaaleilanden

Accommodaties

Hotels, B&B’s, vakantiewoningen, stacaravans, kampeerhutten en bijzondere accommodaties

Rondreizen

Rondreizen met je eigen auto, fly drive’s, treinrondreizen en groepsreizen

Bestemmingen Kanaaleilanden

Maak je vakantie naar Kanaaleilanden compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Kanaaleilanden

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit