Aanmelden presentaties van Buro Scanbrit

Laat je inspireren!

Op zoek naar inspiratie voor je volgende zomer- of wintervakantie? Buro Scanbrit houdt regelmatig online presentaties en is aanwezig op verschillende beurzen. Op deze pagina vind je alle informatie en je kan je meteen aanmelden!

Buro Scanbrit online presentaties

Op zoek naar inspiratie voor je volgende zomervakantie? Meld je aan voor onze online presentaties! Klik op de link van de presentatie die je wilt bijwonen en vul je gegevens in om je aan te melden. Je ontvangt na bevestiging een link waarmee je inlogt en zo de presentaties via PC, tablet of telefoon volgt. We voegen regelmatig nieuwe presentaties toe, dus hou deze pagina in de gaten, volg ons op Facebook of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de komende presentaties.

 

Presentaties terugkijken

De afgelopen periode hebben wij een aantal online presentaties gegeven. Heb je deze gemist of wil je deze terugkijken? Kijk deze dan terug op ons YouTube kanaal en laat je inspireren voor je volgende reis!


Overige evenementen

Naast onze eigen online presentaties organiseren wij gedurende het jaar verschillende evenementen en zijn wij aanwezig op beurzen door het hele land. Kijk hieronder voor de planning en wanneer we in jouw buurt zijn!

 

Informatieavonden

Informatie avond Fins Lapland en IJsland - 01 Juni 2023 -  Travelstore Dordrecht - Meld je aan


Volg ons!

Bezoek ons YouTube kanaal voor meer filmpjes en volg ons op Facebook en Instagram voor meer inspiratie of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit