Aanmelden presentaties van Buro Scanbrit

Laat je inspireren!

Op zoek naar inspiratie voor je volgende zomer- of wintervakantie? Buro Scanbrit houdt regelmatig online presentaties en is aanwezig op verschillende beurzen. Op deze pagina vind je alle informatie en je kan je meteen aanmelden!

Buro Scanbrit online presentaties

Meld je aan voor onze online presentaties! Klik op de link van de presentatie die je wilt bijwonen en vul je gegevens in om je aan te melden. Je ontvangt na bevestiging een link waarmee je kan inloggen en zo de presentatie via PC, tablet of telefoon kan volgen.

De presentaties worden 's avonds gegeven van 19.30 uur tot 20.30 uur. En onze reisspecialisten zitten klaar achter de chat om jullie vragen te beantwoorden. Hopelijk tot ziens op één van onze presentaties!

 

19 december 2023 - Online presentatie IJsland - Aanmelden

 

We voegen regelmatig nieuwe presentaties toe, dus hou deze pagina in de gaten, volg ons op Facebook of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Op ons YouTube kanaal kan je de online presentaties terugkijken die wij de afgelopen periode hebben gegeven. 

Overige evenementen

Naast onze eigen online presentaties organiseren wij gedurende het jaar verschillende evenementen en zijn wij aanwezig op beurzen door het hele land. Houd deze pagina in de gaten voor de planning en wanneer we in jouw buurt zijn!

Volg ons!
Bezoek ons YouTube kanaal voor meer filmpjes en volg ons op Facebook en Instagram voor meer inspiratie. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit