Treinrondreis

Onvergetelijke treinreizen door Noordwest-Europa

Ontdek onze groene bestemmingen per trein. Een treinrondreis is ideaal voor iedereen die stressvrij en comfortabel wil reizen. Terwijl je geniet van de prachtige omgeving die aan je voorbijgaat, kom je helemaal tot rust. Bovendien reis je ook nog eens op een milieuvriendelijkere manier!

Een treinrondreis is een geweldige manier van reizen: eenvoudig, snel en bovendien beter voor het milieu. Met de trein bereik je plekken die met de auto niet snel te bereiken zijn. Terwijl je comfortabel in je stoel zit, trekken er spectaculaire panorama’s aan je voorbij. Noordwest-Europa herbergt enkele van de mooiste treintrajecten ter wereld, zoals de Flåmsbana in Noorwegen, een van de steilste treintrajecten! 

Eenmaal aangekomen op je bestemming verblijf je één of meerdere nachten in een hotel. Vanuit hier onderneem je leuke activiteiten en verken je de omgeving. Vervolg daarna je treinrondreis naar de volgende bestemming. Onze treinrondreizen zijn inclusief vervoer naar het startpunt van de treinrondreis en leuke extra's.

Ontspan tijdens de betoverende treinreis Bruce door de Schotse Hooglanden, waar whisky, kastelen en adembenemende natuur samenkomen. Verken fascinerend Edinburgh, proef Schotse whisky in havenplaatsje Oban en bewonder de filmische landschappen. Overnacht in comfortabele middenklasse hotels nabij treinstations. Een reis naar de ziel van Schotland. 

Bekijk ons aanbod van zorgvuldig samengestelde treinrondreizen.

Populaire Treinrondreizen

Rustig reistempo
7.9
Treinrondreis

Ole

6- of 10- daagse rondreis per trein/boot langs hotels

Noorwegen

Cultuur snuiven in Oslo en Bergen

Met z'n tweeën
8.0
Treinrondreis

Bruce

8-daagse treinrondreis langs hotels

Schotland

Treinreis door de Schotse Hooglanden

Desiree Hoving

Laat al het moois van Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland ongestoord aan je voorbij trekken. Onze treinrondreizen zijn dé meest comfortabele en milieuvriendelijke manier van reizen.

Treinrondreis op thema

Treinrondreis Bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit