Over ons

Dé specialist

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden, Ierland, Groenland, Faeröer en Spitsbergen. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen tot in detail. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al meer dan vijftig jaar. Bij ons kun je vertrouwen op kwaliteit, gemak en zorgeloos boeken. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2023 zijn wij als beste reisorganisatie uitgeroepen voor actieve vakanties door de Kidsvakantiegids! 

Meer dan vijftig jaar reiservaring

In 1967 is Buro Scanbrit opgericht onder de naam Bureau Zweden. In 1989 werd bij de overname door Stena Line de naam gewijzigd in Buro Scandinavia. Tegelijkertijd werd Buro Britain opgericht om vervolgens uit te groeien tot meest toonaangevende touroperator voor Noordwest-Europa. Vanaf 2012 zijn Buro Scandinavia en Buro Britain verenigd onder de naam Buro Scanbrit.

Daarom ga je op reis met Buro Scanbrit

Ruim 50 jaar ervaring

De liefde voor onze bestemmingen komt voort uit gedegen kennis. Meter voor meter verkennen we onze reislocaties, we praten met de lokale aanbieders. Dat doen we al sinds 1967. Je gaat dus op vakantie met de echte reisspecialist op Scandinavië, IJsland en Groot-Brittannië.

Duurzamer op reis

Onze reizen voeren door de mooiste natuurgebieden ter wereld. Onze grootste wens is om die natuur zo ongerept mogelijk te houden. Daarom ga je met ons steeds duurzamer op reis. 

Zorgeloos op vakantie

Wij houden er rekening mee dat jouw tijd kostbaar is. Daarom stellen we je hele reis samen, regelen alle boekingen en zorgen we dat je op tijd ons reispakket in huis hebt. En als er iets gebeurt op je reis, dan zijn wij er voor je.

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Jouw boeking is dus bij ons in goede handen. 

Plan je eigen reis 

Door meerdere accommodaties met elkaar te combineren in onze reisplanner stel je eenvoudig je eigen rondreis samen.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit