Over ons

Dé specialist

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al bijna vijftig jaar. Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit, gemak, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken.Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2016 zijn wij tijdens de Vakantie Awards verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie ‘Autovakanties’.

Meer dan vijftig jaar reiservaring

In 1967 is Buro Scanbrit opgericht onder de naam Bureau Zweden. In 1989 werd bij de overname door Stena Line de naam gewijzigd in Buro Scandinavia. Tegelijkertijd werd Buro Britain opgericht om vervolgens uit te groeien tot meest toonaangevende touroperator voor Noordwest-Europa. Vanaf 2012 zijn Buro Scandinavia en Buro Britain verenigd onder de naam Buro Scanbrit.

Daarom kiest u voor Buro Scanbrit

Kennis en specialisme

Door lokale kennis en specialisme bent je verzekerd van de beste reis en dienstverlening.

Gemak

De hele reis wordt voor je samengesteld. We maken alle benodigde boekingen en zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat.

Persoonlijk advies

Jouw wensen staan centraal. Bij ons krijg je een goed en persoonlijk reisadvies.

Prijs

Wij beloven je een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Zekerheid

Op ons kun je altijd rekenen. Zodat je zorgeloos kunt boeken en reizen. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Duurzaam op reis

Buro Scanbrit compenseert de CO2 van het meest vervuilende onderdeel van je rondreis, het vervoer. Zo genieten we nu en in de toekomst van onze groene bestemmingen.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit