Over ons

Dé specialist

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden, Ierland, Groenland, Faeröer, Spitsbergen, Baltische staten en Canada. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen tot in detail. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al meer dan vijftig jaar. Bij ons kun je vertrouwen op kwaliteit, gemak, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2016 zijn wij tijdens de Vakantie Awards verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie 'Autovakanties'.

Meer dan vijftig jaar reiservaring

In 1967 is Buro Scanbrit opgericht onder de naam Bureau Zweden. In 1989 werd bij de overname door Stena Line de naam gewijzigd in Buro Scandinavia. Tegelijkertijd werd Buro Britain opgericht om vervolgens uit te groeien tot meest toonaangevende touroperator voor Noordwest-Europa. Vanaf 2012 zijn Buro Scandinavia en Buro Britain verenigd onder de naam Buro Scanbrit.

Daarom ga je op reis met Buro Scanbrit

Jouw reis op maat

Heb je een speciaal hotel op het oog of wil je een paar dagen extra doorbrengen op een bepaalde plek? Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen. Wij passen een bestaande reis aan of ontwerpen jouw eigen droomreis.

Persoonlijk advies

Afdalen in een lavatunnel, een helikoptervlucht boven de Niagara Falls of toch overnachten in een glazen iglo? Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken tussen al die bijzondere reizen en verrassende activiteiten.

Zorgeloos op vakantie

Wij houden er rekening mee dat jouw tijd kostbaar is. Daarom stellen we je hele reis samen, regelen alle boekingen en zorgen we dat je op tijd een uitgebreid reispakket in huis hebt. En als er iets gebeurt op je reis, dan zijn wij er voor je.

Verantwoord op reis

Onze reizen voeren door de mooiste natuurgebieden ter wereld. Onze grootste wens is om die natuur zo ongerept mogelijk te houden. Daarom zorgen wij voor CO2-compensatie van je reis.

Ruim 50 jaar ervaring

De liefde voor onze bestemmingen komt voort uit gedegen kennis. Meter voor meter verkennen we onze reislocaties, we praten met de lokale aanbieders. Dat doen we al sinds 1967. Je gaat dus op vakantie met de echte reisspecialist op Scandinavië, Groot-Brittannië en Canada.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit