Reizen op maat

Vakantie zoals jij het wilt

De reisspecialisten van Buro Scanbrit kunnen iedere reis op maat samenstellen. Of je nu zelf een eigen reis wilt samenstellen of een bestaande reis wilt aanpassen, wij maken het mogelijk. Door onze jarenlange reiservaring in Noordwest-Europa adviseren we je graag over de leukste activiteiten, fijnste slaapplekken en handige reisroutes. We geven je persoonlijk advies en stellen je reis in onderling overleg van A tot Z samen.

Een eigen reis samenstellen

Stel je een eigen rondreis op maat samen via onze reisplanner. Door meerdere accommodaties met elkaar te combineren ontstaat jouw eigen unieke reisplan. Deze vul je aan door tijdens de boeking de activiteiten, overtoch en/of vlucht toe te voegen.

Een bestaande reis aanpassen

Wij begrijpen dat je een reis soms nét iets anders zou willen hebben. Daarom kun je de meeste reizen bij Buro Scanbrit aanpassen op jouw wensen. Onze reisspecialisten helpen je graag om de duur van een reis voor je te veranderen. Ook kunnen we andere overnachtingsadressen voor je zoeken, of juist een iets grotere of luxere kamer voor je boeken. Geef je wensen aan ons door en wij gaan proberen dit voor je te regelen.

Aanpassen van reizen

Aanpassingen aan bestaande reizen, kunnen doorgegeven wordt via het betreffende veld in het boekingformulier van de reis.

Een reisvoorstel aanvragen

Vanwege de uitzonderlijke drukte op ons Customer Service Center is het  helaas tijdelijk niet mogelijk om aanvragen voor offertes, maatwerkreizen en/of samengestelde reizen in behandeling te nemen. 
 
 

Reisadvies

Unieke reizen vanaf 10 personen. Geef je wensen door en wij regelen het van A tot Z.

Maak een afspraak met een reisadviseur voor een persoonlijk reisadvies bij jou in in de buurt

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit