Reizen op maat

Vakantie zoals jij het wilt

De reisspecialisten van Buro Scanbrit kunnen iedere reis op maat samenstellen. Of je nu zelf een eigen reis wilt samenstellen of een bestaande reis wilt aanpassen, wij maken het mogelijk. Door onze jarenlange reiservaring in Noordwest-Europa adviseren we je graag over de leukste activiteiten, fijnste slaapplekken en handige reisroutes. We geven je persoonlijk advies en stellen je reis in onderling overleg van A tot Z samen.

Een eigen reis samenstellen

Heb je specifieke wensen op het gebied van accommodaties, vervoer en activiteiten? Wij helpen je graag om een unieke reis op maat samen te stellen op basis van jouw wensen. Wat dacht je van een meerdaagse privé safari met een huskyslede? Of een rondreis door Schotland waarbij je overnacht in de mooiste kastelen? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het regelen.

Een bestaande reis aanpassen

Wij begrijpen dat je een reis soms nét iets anders zou willen hebben. Daarom kun je de meeste reizen bij Buro Scanbrit aanpassen op jouw wensen. Onze reisspecialisten helpen je graag om de duur van een reis voor je te veranderen. Ook kunnen we andere overnachtingsadressen voor je zoeken, of juist een iets grotere of luxere kamer voor je boeken. Geef je wensen aan ons door en wij gaan proberen dit voor je te regelen.

Zo werkt het

1. Mail of bel ons met je wensen.

2. We nemen je wensen door in een persoonlijk gesprek.

3. Je ontvangt een reisvoorstel, helemaal op maat. 

4. We spreken de reis met je door en passen aan waar gewenst.

5. Als je helemaal tevreden bent, boeken we de reis.

Vraag een reisvoorstel aan

Om het beste reisvoorstel te doen is het belangrijk eerst je wensen goed in kaart te brengen. Bel of mail ons met je wensen. Of vul het aanvraagformulier in.

Telefoon: 020 - 462 10 40020 - 462 10 40

E-mail: info@buroscanbrit.nl

Formulier: aanvraagformulier >

Reisadvies

Unieke reizen vanaf 10 personen. Geef je wensen door en wij regelen het van A tot Z.

Maak een afspraak met een reisadviseur voor een persoonlijk reisadvies bij jou in in de buurt

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit