Reis op maat

Vakantie zoals jij het wilt

Dat jij een reis nét iets anders zou willen hebben, dat begrijpen wij. Of je een bestaande reis wilt aanpassen of je een eigen reis wilt samenstellen met onze accommodaties, wij maken het mogelijk. Door onze jarenlange reiservaring in Noordwest-Europa adviseren we je graag over de leukste activiteiten, fijnste slaapplekken en handige reisroutes. We geven je persoonlijk advies en maken samen jouw droomreis werkelijkheid.

Een bestaande reis aanpassen

Wij passen de meeste reizen aan op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld de datum of duur van een reis veranderen of ander vervoer boeken dan wij in geïncludeerd hebben. Ook helpen we je graag bij het boeken van extra excursies, andere accommodatietypes of een ander aantal personen. Als je een boeking maakt via onze website, dan kun je jouw wensen en aanpassingen vermelden op pagina 1 van het boekingsformulier op onze website.

Stel je eigen unieke reis samen

Ontwerp je eigen unieke reis met onze online reisplanner. Door de accommodaties van jouw keuze toe te voegen aan de reisplanner stel je eenvoudig jouw eigen rondreis samen. In het boekingsformulier op onze website kan je ook excursies en vervoer selecteren.
 

Reisadvies

Maak een afspraak met een reisadviseur voor een persoonlijk reisadvies bij jou in in de buurt

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit