Rondreis IJsland

Rondreizen door IJsland

Na 3 uur vliegen sta je aan het begin van je rondreis door IJsland. Je bent aangekomen op het eiland van de sluimerende vulkanen, immense gletsjers, spuwende geisers, donderende watervallen en nog veel meer. Mocht je gaan reizen door het onbewoonde binnenland… verwacht uitgestrekte zand- en grindwoestijnen, lavavelden, gletsjers en rivieren. In de winter bestaat er een grote kans dat je het noorderlicht zult zien, in de zomer zijn de dagen lang en vol activiteiten. Na al het overweldigende natuurschoon ga je zeker ontspannen in een van de vele geothermisch verwarmde buitenzwembaden. De hoofdstad Reykjavík onthaalt je met een groot cultureel aanbod, gezellige cafés en culinaire verwennerijen. Je rondreis IJsland is een avontuur vol verrassingen. Wij bieden nu ook rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Noord-IJsland aan in de zomer om dit prachtige deel van IJsland makkelijker te bezoeken!

Individuele of groepsrondreizen

Wij bieden individuele rondreizen met huurauto aan die langs verschillende accommodaties in heel IJsland gaan. Kies voor het comfort en de faciliteiten van hotels of de ruimte en vrijheid van vakantiewoningen. Voor wie graag in een kleine groep met andere natuurliefhebbers reist, hebben we een aantal busrondreizen samengesteld. Onze IJsland-reizen zijn compleet verzorgd: je vlucht en overnachtingen zijn inbegrepen bij de reissom en bij de fly-drives is uiteraard de autohuur inclusief. Ook ontvang je een uitgebreide reisbeschrijving en reisgids bij je reisbescheiden.

Stel je eigen rondreis samen

Misschien heb je wensen die je niet terug ziet komen in ons aanbod. Je hebt bijvoorbeeld een specifieke accommodatie op het oog of wellicht wil je langer in de afgelegen Westfjorden verblijven. Laat ons weten wat je op het oog hebt en wij stellen je rondreis door IJsland voor je samen.

Kies je Rondreis in IJsland

Ideale combinatie van vlucht, huurauto en accommodaties

Alles is geregeld! Dus met de groep maximaal genieten van het land

Populaire Rondreizen IJsland

Met de kinderen
Rustig reistempo
8.5
Fly Drive

Björk

12-, 13- of 16-daagse rondreis langs vakantiewoningen

IJsland

Op avontuur met 4x4 auto over binnenlandse route

Met de kinderen
Voor het eerst
8.3
Fly Drive

Bryndís

16-daagse rondreis langs vakantiewoningen

IJsland

Populairste gezinsreis door IJsland

Aanbieding
Met de kinderen
Voor het eerst
Fly Drive

Sindri

15-daagse rondreis langs vakantiewoningen

IJsland

Verblijf in vakantiewoningen op de mooiste plekjes

€ 200 korting per boeking

Met z'n tweeën
Voor het eerst
7.9
Fly Drive

Yrsa

7- of 9-daagse rondreis langs hotels

IJsland

Introductiereis met rustig reistempo inclusief Secret Lagoon

Rondreis IJsland op thema

Maak je vakantie naar IJsland compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar IJsland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit