Vakantie West-Jutland

Uitwaaien aan de kust van West-Jutland

West-Jutland heeft alles in zich voor een strandvakantie: lange, brede witte zandstranden langs de Noordzee, duinen en knusse zomerhuisjes. Je gaat hier het water op om te wind- of kitesurfen. Veel mensen nemen hun hengel mee en proberen hun geluk uit in een haventje of op een vissersboot. De ongetemde natuur nodigt je uit om te fietsen, te wandelen of paard te rijden. West-Jutland is ook een perfecte plek om te ontspannen en tijd te hebben voor elkaar. Wil je met de kinderen op stap, ga dan naar het WOW-Park, een grote natuurspeeltuin, of terug in de tijd van de Vikingen in Bork Vikingehavn. Pak je strandspullen in voor een vakantie in West-Jutland.

Naar het strand

Ringkøbing ligt landinwaarts aan de Ringkøbing-fjord. Het is een prettig stadje met een klein centrum en haventje. Je kijkt mooi uit over de fjord. Ten zuiden van Ringkøbing ligt het badplaatsje Hvide Sand op een smalle kuststrip met duinen. Het ligt precies op de plek waar de fjord uitkomt op zee, ideaal als je veel tijd op het strand wil doorbrengen. Aan de Noordzeekant vind je de wilde golven terwijl je aan de kant van de fjord geniet van het kalme water. Het moerassige Tipperne-schiereiland, dat uitsteekt in de Ringkøbing-fjord, is een vogelnatuurreservaat.

Uitstapjes met kinderen

Een leuk dagje uit voor kinderen van alle leeftijden is het WOW-Park in Skjern. Dit is een natuurspeeltuin met boomhutten, touwbruggen, glijbanen, kabelbanen, een grote nettrampoline en een labyrint. Of ga terug naar de tijd van de Vikingen! In Bork Vikingehavn in het plaatsje Hemmet zie je hoe ze leefden en woonden. Kinderen mogen zich ook verkleden als echte Vikingen. In de zomermaanden zijn er allerlei activiteiten. Andere tips voor uitstapjes met kinderen: het zeeaquarium in Esbjerg, het historische Ribe, het eiland Fanø en natuurlijk LEGOLAND®! Een vakantie in West-Jutland is leuk voor het hele gezin.

Populaire Vakanties West-Jutland

7.9
Autorondreizen

Keld kampeerhutten

11- of 14-daagse autorondreis langs kampeerhutten

Denemarken

Het vrije campingleven

8.0
Autorondreizen

Keld vakantiewoningen

11- of 14-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Denemarken

Leuke dagtochten naar kastelen en pretparken

7.8
Autorondreizen

Frederik

11-daagse autorondreis langs bijzondere hotels

Denemarken

Moderne of klassieke hotels op unieke locaties

7.7
Korte Vakanties

Legosteentjes en Waterpret

8-daagse autovakantie met verblijf in appartement

Noord-Denemarken, Søndervig

Inclusief een dag LEGOLAND®

Onze vakanties West-Jutland

Accommodaties

Hotels, B&B’s, vakantiewoningen, stacaravans, kampeerhutten en bijzondere accommodaties

Rondreizen

Rondreizen met je eigen auto, fly drive’s, treinrondreizen en groepsreizen

Korte vakanties

Er even lekker tussenuit met onze korte vakanties inclusief accommodatie en vlucht of overtocht

Bestemmingen West-Jutland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit