Vakantie Billund

Kom spelen in LEGOLAND®!

Een speciale vakantiebestemming is LEGOLAND® in Billund. Dit themapark bestaat in 2018 50 jaar! Nieuw dit jaar is de speciale kinderachtbaan Flying Eagle. Stap in deze vliegende vogel en krijg de kriebels in je buik van de spannende vlucht. Miniland is het hart van LEGOLAND®. Hier vind je de wereld in miniatuur nagebouwd, natuurlijk in Legosteentjes. De allerkleinste kinderen hebben hun eigen wereldje in Duploland waar ze kunnen vliegen, de trein nemen en in een (mini)reuzenrad draaien. Grotere kinderen gaan op avontuur in andere delen van het park. Een tip: begin je ontdekkingstocht achteraan in het park. Zo voorkom je dat je meteen in een lange wachtrij belandt!

Legospeelparadijs

Houd je van cowboys en indianen? Ga naar Legoredo Town, bezoek het indianendorp en bak je eigen indianenbroodje. Zijn prinsen en prinsessen meer jouw ding, dan wacht het kasteel van de Knights’ Kingdom op je en maak je een ritje in de drakenachtbaan of in de wildwaterbaan Vikings River Splash. Piraten en zeemonsters tref je in Pirate Land. Al je ninja-skills heb je nodig om de uitdagingen in Ninjago World te overwinnen. Lekker eng is Adventure Land waar je op jacht gaat naar mummies. Ook spannend is Polar Land met de achtbaan Polar X-plorer. Alleen geschikt voor allesdurvers! Even genoeg spanning? Ga dan chillen bij een 4D-film of de kleurrijke vissen in de Imagination Zone.

Overnachten bij LEGOLAND®

LEGOLAND® is zeer centraal gelegen bij het plaatsje Billund op Jutland. Wij bieden diverse overnachtingsmogelijkheden dicht bij het park. Bijvoorbeeld het kindvriendelijke hotel LEGOLAND®, het nieuwe LEGOLAND® Holiday Village of een vakantiehuis op Lalandia® Billund met het immense zwemparadijs en een indoor speeltuin. Als je ook alvast je entreebewijs voor LEGOLAND® bij ons boekt, voorkom je lange wachttijden bij de ingang.

Populaire Vakanties Billund

8.0
Hotels

Hotel LEGOLAND®

Noord-Denemarken, Billund

Naast LEGOLAND® gelegen

8.3
Vakantiewoningen

Lalandia Billund

Noord-Denemarken, Billund

LEGOLAND® op loopafstand!

8.0
Vakantiewoningen

LEGOLAND® Holiday Village

Noord-Denemarken, Billund

Thematisch vakantiepark met veel LEGO®-details

Hotels

LEGOLAND® Castle Hotel

Noord-Denemarken, Billund

Nieuw themahotel van LEGOLAND®

Onze vakanties Denemarken

Accommodaties

Hotels, B&B’s, vakantiewoningen, stacaravans, kampeerhutten en bijzondere accommodaties

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit