Vakanties naar Lapland in de winter

Op winterreis naar Lapland: een waar wintersprookje

Een vakantie naar Lapland in de winter is een waar avontuur! Lapland strekt zich uit over het noorden van Noorwegen, Zweden en Finland. In de wintermaanden veranderen al deze landen in een sprookjesachtig paradijs. Vanwege de ligging boven de poolcirkel heb je tijdens een vakantie naar Lapland een goede kans om het noorderlicht te bewonderen en ’s nachts de duizenden sterren aan de hemel te tellen.

Avontuurlijke winterexcursies Lapland
In de winter bedekt een dikke laag sneeuw het landschap van de uitgestrekte bossen tot de vele bevroren meren. Dat maakt Lapland een prachtige omgeving voor tal van avontuurlijke activiteiten tijdens jouw vakantie. Laat de adrenaline door je lichaam stromen tijdens een sneeuwscootertocht of huskysafari over de besneeuwde bergen. En verblijf niet alleen in een hotel, maar ook in het IJshotel of een iglo, gemaakt van sneeuw of glas. Ook bieden we unieke wilderness lodges aan of een sfeervolle overnachtingin een houten blokhut. Bij Buro Scanbrit kies je uit een groot aanbod aan Winter Adventures naar Lapland of stel zelf jouw droomvakantie samen.

Rondreis Lapland in de winter
Een vakantie in Lapland wordt een nóg groter avontuur tijdens een rondreis. In de winter combineer je in Noord-Noorwegen meerdere bestemmingen tijdens een rondreis. De excursies en natuur in Lapland zijn een belevenis op zich, maar ook onderweg is het genieten geblazen; het uitzicht vanaf de snelboot, een heerlijk diner en een duik in de jacuzzi op de Hurtigruten of met de huurauto touren door het besneeuwde landschap. Op deze manier beleef je de winter in Lapland pas écht tijdens jouw vakantie. 


Populaire Vakanties Lapland

Actieve vakanties
Met z'n tweeën
8.8
Winter Adventure

Winter Adventure Nellim

8-daagse wintervakantie met verblijf in hotel

Fins Lapland, Nellim

Sfeervolle lodge midden in de prachtige wildernis

Inclusief excursie(s)

Bekijk nu onze wintervakanties in de online brochure

Finland, Lapland, Noorwegen, Zweden, IJsland en Canada!

Beleef een magische kerst in Fins Lapland!

Of start 2023 direct goed in de sneeuw

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit