Noorderlicht vakanties naar Lapland

Ontdek het noorderlicht in Lapland

Boek een onvergetelijke noorderlichtvakantie naar Lapland en laat je betoveren door dit adembenemende natuurverschijnsel. Ervaar de magie van de sterrenhemel terwijl je slaapt onder een glazen iglo of kies voor de warme gezelligheid van een houten kota met een glazen dak! Als je actief het noorderlicht wilt spotten, kan je een sneeuwschoenwandeling maken of een spannende sneeuwscootersafari boeken in het donker.

Deze opwindende excursies zijn beschikbaar bij de meeste wintervakanties. Voor de ware noorderlichtliefhebber hebben we twee speciale noorderlichtreizen samengesteld: Winter Adventure Noorderlicht Inari en Winter Adventure Noorderlicht Ylläsjärvi. Deze reizen bieden extra veel noorderlichtexcursies, zodat je optimaal kan genieten van dit natuurwonder. 

Lapland in de winter
Reis af naar Lapland en beleef de betovering van het noorderlicht in de winter. Naarmate je verder naar het noorden reist, neemt de kans om het noorderlicht te zien toe. In Lapland zijn de nachten donkerder en is het licht van het noorderlicht intenser. Wanneer moet je naar Lapland reizen om het noorderlicht te kunnen bewonderen? De beste periode om het noorderlicht of poollicht te zien is van september tot en met maart. Een noorderlichtvakantie in Lapland kan uitstekend gecombineerd worden met andere winterse activiteiten, zoals een huskysafari, ijsvissen, langlaufen en natuurlijk skiën. Zelfs als je het noorderlicht niet zou zien, beleef je gegarandeerd een unieke reis vol bijzondere ervaringen!

Niet alleen in Lapland kan je het noorderlicht bewonderen. Ontdek ook onze noorderlichtvakanties naar IJsland, Noorwegen, Finland en Zweden, of bekijk ons volledige aanbod aan noorderlichtreizen.

Wil je meer weten over het ontstaan van het noorderlicht? Lees dan onze blogs "Hoe ontstaat het Noorderlicht?" en "Vijf tips voor het fotograferen van het Noorderlicht". We hebben ook een lijst samengesteld met de meest bijzondere locaties om het noorderlicht te aanschouwen!

Populaire Vakanties

Actieve vakanties
Voor het eerst
8.6
Winter Adventure

Winter Adventure Silence of the Snow

8-daagse wintervakantie met verblijf in hotel

Fins Lapland, Menesjärvi

Zeer complete avonturenweek, obv volpension en 8 excursies!

Inclusief excursie(s)

Actieve vakanties
Met de kinderen
8.7
Winter Adventure

Winter Adventure Saariselkä Vakantiewoningen

8-daagse wintervakantie met verblijf in vakantiewoning of appartement

Fins Lapland, Saariselkä

Incl. sneeuwschoenwandeling, husky- en sneeuwscootersafari

Inclusief excursie(s)

Actieve vakanties
Met de kinderen
9.2
Winter Adventure

Family Adventure White Silence

8-daagse wintervakantie met verblijf in vakantiewoning

Fins Lapland, Äkäslompolo

Inclusief 4 excursies waaronder bezoek aan SnowVillage

Inclusief excursie(s)

Actieve vakanties
Met de kinderen
Met z'n tweeën
9.0
Winter Adventure

Winter Adventure Nellim

8-daagse wintervakantie met verblijf in hotel

Fins Lapland, Nellim

Sfeervolle lodge midden in de prachtige wildernis

Inclusief excursie(s)

Boek nu jouw vakantie naar Fins Lapland met korting

Profiteer tot € 250 per boeking

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit