Fly Drive Noorwegen

Rondreizen in Noorwegen met een huurauto

Als je je vakantie optimaal wilt benutten, dan is een fly-drive Noorwegen een goede keuze. Je bent meteen op je vakantiebestemming na een vlucht van hooguit een paar uur. Je haalt je huurauto op en laat de vakantie maar beginnen! In vergelijking met de Nederlandse wegen zijn de Noorse wegen heel erg rustig. Bovendien zijn ze goed onderhouden. Er is onderweg voldoende vrije tijd om een wandeling te maken, deel te nemen aan boeiende excursies of levendige steden te bezoeken. Je overnacht in comfortabele hotels of vakantiewoningen. Minimale inspanning, maximaal genieten, dat is een fly-drive Noorwegen.

18 nationaal-toeristische routes

Op een aantal plekken in Noorwegen zijn architecten en ontwerpers aan het werk gegaan om het landschap nog verder te verfraaien. Hun werk heeft 18 nationaal-toeristische routes opgeleverd. Deze routes zijn een combinatie van een spectaculaire omgeving, bijzondere architectuur en infrastructuur met uitzichtpunten, picknick- en rustplaatsen. Je vindt ze in
het westen, midden en noorden van Noorwegen, langs de kust en in de bergen. Alles bij elkaar zo’n 1850 kilometer lang. Het duurde twintig jaar om te voltooien, en de overheid heeft flink geïnvesteerd om dit mogelijk te maken. Waar mogelijk, nemen wij deze nationaal-toeristische routes op in je reisschema.

Jouw fly-drive goed geregeld

Wij hebben de mooiste rondreizen met huurauto voor je uitgestippeld. Je vliegt met Scandinavian Airlines of KLM naar de plaats van bestemming. Daar staat de gewenste huurauto voor je klaar. Wij werken samen met Hertz en Europcar. Deze autoverhuurmaatschappijen bieden een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een groot locatienetwerk. De autoverzekeringen, lokale belasting autohuur en een ongelimiteerd aantal kilometers zijn inbegrepen in de autohuur. Op sommige fly-drives leg je een gedeelte van de reis af op de Hurtigruten. Dit is de Noorse postboot die post, vracht en passagiers naar de afgelegen kustplaatsen van Noorwegen vervoert. Wij hebben alles geregeld zodat jij ontspannen kan genieten van je fly-drive Noorwegen.

Populaire Fly Drive Noorwegen

Aanbieding
Voor het eerst
8.3
Fly Drive

Bjørnar

15-daagse rondreis langs diverse accommodaties

Zweden, Noorwegen, Finland

Verblijf in rorbuer, de originele vissershuisjes

€ 200 korting per boeking

Met z'n tweeën
Rustig reistempo
8.3
Fly Drive

Gittan

10-daagse rondreis langs vakantiewoningen

Zweden, Noorwegen

Rustig reistempo met volop wandelmogelijkheden

Met z'n tweeën
8.0
Fly Drive

Solveig

11-daagse rondreis langs diverse accommodaties

Noorwegen

Uniek verblijf op bijzondere plekken

Met z'n tweeën
8.3
Fly Drive

Keiko

14-daagse rondreis langs hotels en rorbu

Noorwegen

Walvissen, zeearenden en papegaaiduikers

Fly Drive Noorwegen op thema

Maak je vakantie naar Noorwegen compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Noorwegen

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit