Autorondreis Noorwegen

Rijden door het mooiste land ter wereld

Wat een vrijheid, een autorondreis door Noorwegen! Je bepaalt zelf hoe laat je vertrekt, hoe je route er uitziet en hoe laat je ’s avonds aankomt. Met zijn uitstekende wegennetwerk is Noorwegen een land dat uitnodigt om kilometers te maken. Langs diepe fjorden, over de eilanden voor de kust die door bruggen met elkaar zijn verbonden, of door de talrijke tunnels waaronder de langste ter wereld. Als je onderweg die eeuwenoude kerk of dat perfecte zwemwater tegenkomt, dan kan je altijd een stop maken. Over een slaapplaats of de bootovertocht hoef je niet na te denken. Je boekt eenvoudig een van onze autorondreizen door Noorwegen.

Ruim aanbod autovakanties

Wij hebben de mooiste autorondreizen in Noorwegen voor je uitgestippeld. Je maakt onderweg afwisselende excursies, ziet de hoogtepunten van de populairste bestemmingen en bezoekt historische steden. Je overnacht in comfortabele hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten. De bootovertochten hebben wij voor je gereserveerd.

Vakantiewoningen, hotels of kampeerhutten?

Bij de autorondreizen kom je verschillende typen accommodatie tegen. De vakantiewoningen bieden veel privacy en eigen kookgelegenheid. Vakantiewoningen zijn vrijstaande huisjes, 2-onder-1 kap of geschakelde woningen. Er is servies en keukengerei aanwezig voor het maximum aangegeven aantal personen. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens.
Hotels bestaan uit kamers met douche en toilet en zijn op basis van logies/ontbijt. Bij een aantal hotels is het mogelijk om halfpension (inclusief ontbijt en diner) bij te boeken. Dit valt vaak veel voordeliger uit. Alle hotels liggen op een mooie locatie in de natuur of in levendige plaatsen.
Als je logeert in kampeerhutten heb je wel de vrijheid die hoort bij kamperen, maar hoef je niet zelf je tent op te zetten. De kampeerhutten zijn meestal vrijstaand en gelegen op kleinschalige campings.
Kies de accommodatie die het beste bij je past. Ons aanbod autorondreizen Noorwegen is zo groot dat er altijd iets van je gading bij zit.

Populaire Autorondreizen Noorwegen

Vroegboekkorting
Met de hond
Met de kinderen
8.3
Autorondreis

Frida

13-, 14- of 17-daagse autorondreis langs diverse accommodaties

Noorwegen

De beste introductiereis voor Noorwegen

€ 150 korting per boeking

Met de kinderen
Met z'n tweeën
8.3
Autorondreis

Grethe

15- of 19-daagse autorondreis langs kampeerhutten

Noorwegen

Verblijf bij de Sognefjord en Hardangerfjord

Met de kinderen
Met z'n tweeën
7.3
Autorondreis

Jonna

17-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Noorwegen

Vertrek met de ferry vanuit Eemshaven

Met de kinderen
8.1
Autorondreis

Kato

17-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Zweden, Noorwegen, Denemarken

Deense kust en LEGOLAND®

Gratis linnenset t.w.v. € 25

Autorondreis Noorwegen op thema

Maak je vakantie naar Noorwegen compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Noorwegen

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit