Autorondreis door Engeland

Toeren in pittoresk Engeland

Tijdens je autorondreis door Engeland ontdek je verrassend veel leuke autoroutes! Soms lijkt het alsof je door het landschap van de detectiveserie ‘Midsummer Murders’ toert. Dan weer rijd je door de oneindige heidevelden van de Yorkshire Dales of langs de spectaculaire kust van Cornwall. Elke streek heeft zijn eigen charme en het landschap blijft je verrassen. De lengte van onze autorondreizen variëren van 8 tot 21 dagen. Bovendien zijn er verschillende accommodatietypes waar je uit kan kiezen. Mocht je zelf nog andere wensen hebben, dan helpen wij je graag met het samenstellen van jouw autovakantie. Hieronder vind je alvast de plekken waar je volgens ons de mooiste autorondreizen van Engeland maakt.

Romantiek in The Cotswolds

Dit is het Engeland van de tv-series en kostuumdrama’s: slingerende landweggetjes door groene heuvels die langs landhuizen en door fotogenieke dorpjes voeren. Rijd hier de Romantic Road, alles bij elkaar zo’n 265 km lang, bestaande uit twee routes. Beide wegen beginnen bij het plaatsje Cheltenham. De ene route loopt langs Bibury en Cirencester, de andere langs Stow-on-the-Wold en Chipping Campden.

Eindeloze uitzichten in Yorkshire

In Yorkshire kom je nóg meer stenen muurtjes tegen dan in de rest van Engeland. Daarnaast ook stroomversnellingen, mooie groene heuvels en hooggelegen heidevelden. In de 2 nationale parken van Yorkshire, de North York Moors en Yorkshire Dales, kan je lang rijden zonder iemand tegen te komen.

‘Good old England’ in East Anglia

Een bij toeristen minder bekend deel van Engeland is het oosten, ook wel East Anglia genoemd. In het groene landschap liggen gezellige dorpjes, en de wereldberoemde universiteitsstad Cambridge is dichtbij. Bekijk onze autorondreizen in Engeland, of de combinatiereizen waarbij je Engeland, Wales en Schotland aandoet (en zelfs Ierland).

Populaire Autorondreizen Engeland

Met de hond
Met de kinderen
Met z'n tweeën
7.6
Autorondreis

Roger

11- of 12-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Engeland

Reis door Zuid-Engeland en verblijf in mooie lodges

Met de kinderen
Rustig reistempo
8.0
Autorondreis

Siobhan

15- of 16-daagse autorondreis langs diverse accommodaties

Ierland, Engeland

Combineer romantisch Engeland met Ierse gastvrijheid

Met de kinderen
Met z'n tweeën
7.8
Autorondreis

Rose

13- of 14-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Engeland

Gezinsreis naar het prachtige Zuid-Engeland

Met z'n tweeën
Voor het eerst
8.0
Autorondreis

James

12-daagse autorondreis langs diverse accommodaties

Engeland

Reis naar de Engelse Rivièra en Cornwall

Autorondreis Engeland op thema

Maak je vakantie naar Engeland compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Engeland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit