Ontmoet Pippi Langkous

In Zuid-Zweden is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Zuid-Zweden kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Zuid Zweden

Activiteitenpakket Kyrkekvarn Sörgården

Bij Kyrkekvarn Sörgården worden tal van activiteiten georganiseerd. Vanuit je vakantiewoning stap je zo de kano in en kan je een mooie tocht maken in de omgeving. Neem je picknickmand mee voor een lunch onderweg. De eigenaren hebben een manage en je kan mee op een 2 uur durende paardrijtocht op IJslandse paarden. Ervaring is niet nodig.

Astrid Lindgrens Värld

In dit kinderparadijs komen de verhalen van Astrid Lindgren tot leven. Gedurende de dag zijn er verschillende toneelstukken in het park, waar je Pippi, Tommie en Annika ziet, alle streken van Emil kunt meebeleven en Karlsson op het dak klimt. Het hele park is één grote speeltuin, want als er geen toneelstukjes zijn kan je zelf spelen in Villa Kakelbont, of stap aan boord van papa Efraim Langkous’ boot de Hoppetosse. ...

Kosta Safaripark

Met eigen auto maak je een ritje door het natuurpark. Je kan onderweg moeflons, damherten, edelherten, wilde zwijnen en visents (een soort bizons) zien. Het entreebewijs is de hele dag geldig, dus je kan zo vaak terugkomen als je wilt.

Culinaire fietstocht door Malmö

In Malmö vind je veel fietspaden. De stad is daarom zeer geschikt om per fiets te ontdekken. Deze excursie doe je zelfstandig. Je krijgt een fiets en een kaart van de stad mee. Er is een route uitgestippeld om je de mooiste plekjes van de stad te laten zien. Onderweg maak je 3 culinaire stops en leer je Malmö op een andere manier ontdekken.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit