Ontmoet onder andere Pippi Langkous

In Zuid-Zweden is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Zuid-Zweden kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Zuid Zweden

Activiteitenpakket Isaberg Mountain Resort

Tijdens je verblijf in Isaberg zijn er 3 leuke activiteiten inbegrepen. Je gaat een dag klauteren in het Tree Top Adventure klimparcours tussen de bomen. Na uitleg van een begeleider verken je de verschillende routes. Een spannende en leuke activiteit voor het hele gezin! De volgende dag ga je rodelen. Je mag 2 keer afdalen van het parcours. En je speelt nog een potje minigolf. Wie gaat er met de winst vandoor?

Klimmen voor families

Johannesvik Camping ligt aan de scherenkust, wat bestaat uit granieten rotsen. De omgeving leent zich uitstekend om te klimmen. Er zijn diverse routes, zowel voor beginners als voor de meer ervaren klimmer. De gids zal de routes afstemmen op de samenstelling van de groep. Hierdoor is het geschikt voor families die het klimmen een keer willen ervaren en ook voor degene met meer ervaring en die eens wil klimmen in de ...

De natuur in!

Samen met een gids verken je de omgeving van Johannesvik Camping. Met leuke opdrachten leer je meer over de natuur en worden je 'survival skills' getest. De kinderen krijgen een bingokaart mee, wat zorgt voor een interactieve speurtocht door de natuur. Onderweg stop je voor een Zweedse fika en krijg je een drankje met wat lekkers erbij.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit