Ontdek het noorden van Zweden

In Noord-Zweden is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Noord-Zweden kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Winterexcursies In Noord Zweden

IJsbreker Polar Explorer vanuit Nordic Lapland Resort

Vanuit de haven van Kalix ga je aan boord van de ijsbreker voor een 3-uur durende cruise. Je vaart over de Botnische Golf, wat bedekt is met een flinke laag ijs. Wat een beleving als het schip met enorme kracht het dikke ijs eenvoudig in duizenden stukjes breekt en zich zo een weg baant. Je krijgt te zien hoe de kapitein de boot bestuurt en je kunt de machinekamer bezoeken waar de motoren brullen. Halverwege de cruise ...

Huskysafari vanuit Nordic Lapland Resort

Ervaar het geweldige gevoel wanneer je wordt voortgetrokken door een team van honden, dwars door het prachtige, witte landschap! Je zult merken dat de honden super enthousiast zijn en maar wat graag lekker willen rennen. Uiteraard mag je zelf ook de slee besturen en is er tijd om nog te knuffelen met de honden. Na afloop kun je even opwarmen met een warm drankje en een Zweedse snack.

Huskysafari vanuit Brändön Lodge

Een huskysafari is een geweldige winterse activiteit! Vlakbij Brändön Lodge staat de kennel met 60 honden, die heel graag op pad willen. Nadat je informatie hebt gekregen over de tocht, de honden en de kennel, leer je samen met je slee-genoot hoe je de slee moet besturen. En dan ga je op pad! tijdens de rit zal de gids regelmatig stoppen en kan je van plek wisselen. De gids vertelt over de natuur en het gebied en aan ...

Sneeuwschoenwandeling vanuit Nordic Lapland Resort

Na een korte introductie van de gids, bindt je je speciale sneeuwschoenen onder en loop je vanaf het resort gezamenlijk naar de top van de heuvel Gullihatten. Vanaf de Gullihatten heb je het beste uitzicht van de omgeving, helemaal tot aan de kust. Onderweg naar de top loop je door de bossen en geniet je van het prachtige winterwonderland, terwijl de sneeuw kraakt onder je voeten.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit