Ontdek het noorden van Zweden

In Noord-Zweden is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Noord-Zweden kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Winterexcursies In Noord Zweden

Paardrijtocht naar de elandsteppe IJshotel

Beleef de Zweedse natuur op haar best. Op de rug van een IJslands paard wordt er gezocht naar de Koning van de Laplandse bossen: de eland! Na afloop wordt er een traditionele 3-gangen lunch geserveerd.

Huskysafari IJshotel

Laat je voortslepen over de krakende sneeuw door een span van opgewonden husky’s. Op de slede kun je genieten van de stilte en rust van deze prachtige omgeving. Onderweg wordt er een koffiestop gemaakt bij een knapperend vuurtje.

Noorderlichtsafari per sneeuwscooter IJshotel

Met een gids maak je een spectaculaire tocht op de sneeuwscooter om op zoek te gaan naar het noorderlicht. Gedurende de avond zal de gids allerlei mythes en legendes maar ook feiten vertellen over dit mysterieuze fenomeen. Onderweg stop je bij een wildernis cabin voor een 2-gangen menu.

Sneeuwscootersafari IJshotel

Ontdek de bossen van Zweeds-Lapland en geniet van de ultieme vrijheid! Tijdens deze safari rijd je over bevroren meren en moerassen en door het heuvelachtige landschap. Misschien zie je onderweg nog wel een eland of rendieren. Onderweg stop je voor een traditionele Zweedse fika (koffiepauze) bij een open vuur.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit