De winterbrochure van Buro Scandinavia is uit!

Winterbrochure Buro Scandinavia

Winterbrochure Buro Scandinavia

In deze brochure vindt u een omvangrijk pallet aan reizen, samengesteld door onze medewerkers met passie voor het noorden van Europa. Tijdens de ruim veertig jaar van ons bestaan hebben we onze bestemmingen tot in detail leren kennen om zo voor u de beste accommodaties te selecteren. Ook dit jaar vliegen wij rechtstreeks naar Fins Lapland met maar liefst 2 vluchten! De scherpe prijzen die wij hebben, maken deze bestemming voor iedereen bereikbaar!

Lapland
Fins Lapland is expert in bijzondere belevenissen en ook deze winternog dichterbij met twee rechtstreekse vluchten tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Van de actie tijdens een sneeuwscootertocht tot een prachtige sledetocht met husky’s. Van een overnachting in een sneeuwkasteel tot het aanschouwen van het noorderlicht in een glazen iglo. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Noorwegen
‘s Winters verandert Noorwegen in een waar winterparadijs. Het land waarin de moderne skisport zijn oorsprong vond, biedt een half jaar lang de beste sneeuwcondities voor skiërs en langlaufers. De skigebieden zijn het best te vergelijken met de Alpen. Hemsedal en Trysil zijn een waar eldorado voor de alpineskiër. Geilo en Skeikampen bieden eveneens uitstekende skifacilititeiten, maar hier kunnen ook langlaufers hun hart ophalen. En natuurlijk zijn er ook diverse activiteiten te doen, waardoor een vakantie in Noorwegen een echte winterbeleving wordt!

Zweden
Besneeuwde heuvels met uitgestrekte bossen en bevroren meren doen idyllisch aan, de schoonheid van winters Zweden zal u verbazen. Het is een familiebestemming bij uitstek! De skigebieden hebben uitstekende voorzieningen voor kinderen. Daarnaast heeft Zweden ook het grootste skigebied van Scandinavië, Åre, hier kunt u eindeloos schaatstochten maken over de vele meren en met tal van traditionele winteractiviteiten is winters vermaak gegarandeerd!

IJsland & Groenland
Van enorme bevroren watervallen tot levendige winkelstraten in de trendy hoofdstad Reykjavik. Genieten van de stilte en rust bij de bezienswaardigheden. En natuurlijk spectaculaire excursies, zoals offroad rijden door de ruige natuur of met een sneeuwscooter een gletsjer beklimmen. Naar Groenland gaat u om de majestueuze drijvende ijsbergen te zien, soms steken ze wel meer dan 100 meter boven zeeniveau uit! Al met al twee bijzondere winterbestemmingen.

Bestel de brochure via de website van Buro Scandinavia

Comments
One Response to “De winterbrochure van Buro Scandinavia is uit!”
  1. Avatar Hans says:

    Werkelijk een prachtige brochure. Heb niet lang na hoeven denken en heb voor maart geboekt Levi Adventure week in Finland. Ben heel nieuwsgierig. Waar kan ik een reisverhaal bij jullie insturen. Plaatsen jullie dat dan ?

Leave A Comment