Vakanties met de camper

Maximale vrijheid met camperhuur

Boek bij Buro Scanbrit je camperhuur en ontdek in alle vrijheid en eigen tempo een van onze bestemmingen. Je kan gaan en staan waar je wil, zonder vooraf vastgelegde verblijfplaatsen. Ontdek Noorwegen en Finland per camper. En maak kennis met de indrukwekkende natuur, vriendelijke dorpjes en cultuurrijke steden. Op iedere bestemming hebben onze reisspecialisten een aantal routesuggesties voor je uitgewerkt. Heb je een eigen route in gedachten, waarbij je een camperhuur met een andere verblijfsduur nodig hebt? Of wil je graag een camper los boeken? Ook dat is mogelijk! Vraag dan bij boeking naar de mogelijkheden voor de camperhuur die bij jou past.

Onze routesuggesties en losse camperhuur

Onze reisspecialisten hebben de mooie routesuggesties al uitgewerkt. De kampeerplekken zijn niet vooraf voor je gereserveerd, maar als je een van deze camperreizen boekt, weet je zeker dat je op de mooiste plekken komt! Ook is het mogelijk om je eigen plan te trekken. Heb je zelf een route uitgestippeld, bespreek het dan met een onze reisspecialisten.

Scandinavië

In Scandinavië geldt dat je de camper overal mag neerzetten, als niet expliciet duidelijk wordt gemaakt dat het privéterrein is. Parkeer je camper aan een meer voor een heerlijke lunch. Of overnacht op een top van een berg of aan een fjord, waarna je in de ochtend geniet van een zonsopkomst met een uitzicht wat niemand anders heeft!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren en ontvang de laatste aanbiedingen

Onze brochures zijn nu ook online beschikbaar

Boordevol met reizen, tips en informatie

Populaire Camperhuur

9.0
Camperhuur

Lapland en de Noordkaap

15-daagse camperhuur

Zweden, Noorwegen, Finland

3 Scandinavische landen in een reis

9.0
Camperhuur

Tromsø, Lofoten & Vesterålen

13-daagse camperhuur

Noorwegen

Ontdek de schoonheid van Senja

Rick Schaak

Op bijna al onze bestemmingen hebben we handige routes voor je uitgewerkt. Wil je liever je eigen plan trekken? Laat het ons weten. We kunnen een camper voor je regelen vanaf de meeste grote luchthavens.

Reisadvies

Een bestaande reis aanpassen of je eigen rondreis samenstellen met onze onze accommodaties. Wij maken het mogelijk.

Maak een afspraak met een reisadviseur voor een persoonlijk reisadvies bij jou in de buurt.

Camperhuur Bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit