Camperhuur

Maximale vrijheid met camperhuur

Huur via Buro Scanbrit een camper en ontdek in alle vrijheid en eigen tempo een van onze bestemmingen. Je kunt gaan en staan waar je wilt, zonder vooraf vastgelegde verblijfplaatsen. Ontdek Scandinavië, Baltische Staten, IJsland, Canada, Ierland of Groot-Brittannië per camper. En maak kennis met de indrukwekkende natuur, vriendelijke dorpjes en cultuurrijke steden. Wij werken alleen samen met gerenommeerde verhuurbedrijven zodat je altijd de best passende camper hebt. Op iedere bestemming hebben onze reisspecialisten een aantal routes voor je uitgewerkt. Heb je een eigen route in gedachten, waarbij je een camperhuur met een andere verblijfsduur nodig hebt? Ook dat is mogelijk! Vraag dan bij boeking naar de mogelijkheden.

Veel flexibiliteit

Onze reisspecialisten hebben de mooie routes uitgewerkt. Als je een van deze camperreizen boekt, weet je zeker dat je op de mooiste plekken komt. Het is ook mogelijk om je eigen plan te trekken. Heb je een route uitgestippeld, bespreek het met onze reisspecialisten. Je kan je huurcamper op verschillende locaties ophalen.

Rowan de Wijs

Op bijna al onze bestemmingen hebben we handige routes voor je uitgewerkt. Wil je liever je eigen plan trekken? Laat het ons weten. We kunnen een camper voor je regelen vanaf de meeste grote luchthavens.

Populaire Camperhuur

Camperhuur

Langs de hoogtepunten van British Columbia

22-daagse camperhuur

Canada, Canada

Ontdek de diversiteit van Vancouver Island

Camperhuur

Midden-Zweden en de hoge kust

15-daagse camperhuur

Zweden

Afwisseling tussen stad en natuur

8.8
Camperhuur

Compleet IJsland

9- of 16-daagse camperhuur

IJsland

Met comfortabele en moderne campers IJsland rond

8.0
Camperhuur

Compleet Ierland

16-daagse camperhuur

Ierland

Complete rondreis door Ierland

Bestemmingen voor Camperhuur

Voordelige Camperhuur

Vroegboekkorting

Hoge kortingen voor vroege boekers

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit