Camperhuur

Maximale vrijheid met camperhuur

Huur via Buro Scanbrit een camper en ontdek in alle vrijheid en eigen tempo een van onze bestemmingen. Je kunt gaan en staan waar je wilt, zonder vooraf vastgelegde verblijfplaatsen. Ontdek Scandinavië, Baltische Staten, IJsland, Canada, Ierland of Groot-Brittannië per camper. En maak kennis met de indrukwekkende natuur, vriendelijke dorpjes en cultuurrijke steden. Wij werken alleen samen met gerenommeerde verhuurbedrijven zodat je altijd de best passende camper hebt. Op iedere bestemming hebben onze reisspecialisten een aantal routes voor je uitgewerkt. Heb je een eigen route in gedachten, waarbij je een camperhuur met een andere verblijfsduur nodig hebt? Ook dat is mogelijk! Vraag dan bij boeking naar de mogelijkheden.

Veel flexibiliteit

Onze reisspecialisten hebben de mooie routes uitgewerkt. Als je een van deze camperreizen boekt, weet je zeker dat je op de mooiste plekken komt. Het is ook mogelijk om je eigen plan te trekken. Heb je een route uitgestippeld, bespreek het met onze reisspecialisten. Je kan je huurcamper op verschillende locaties ophalen.

Populaire Camperhuur

8.4
Camperhuur

Compleet Schotland

16-daagse camperhuur

Schotland

Rustig reistempo en alle vrijheid

8.6
Camperhuur

Lapland en de Noordkaap

17-daagse camperhuur

Zweden, Noorwegen, Finland

Drie Scandinavische landen in een reis

8.0
Camperhuur

Tromsø, Lofoten & Vesterålen

13-daagse camperhuur

Noorwegen

Ontdek de schoonheid van Senja

Actieve vakanties
Rustig reistempo
8.5
Camperhuur

Compleet Ierland

16-daagse camperhuur

Ierland

In eigen tempo al het moois van Ierland verkennen

Rowan de Wijs

Op bijna al onze bestemmingen hebben we handige routes voor je uitgewerkt. Wil je liever je eigen plan trekken? Laat het ons weten. We kunnen een camper voor je regelen vanaf de meeste grote luchthavens.

Camperhuur op thema

Camperhuur Bestemmingen

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit