Autorondreizen door Finland

Rijden door het Finse landschap

Een autorondreis is de beste manier om Finland te verkennen. Geniet onderweg van de rust en stilte en van de prachtige natuur. Laat je zintuigen prikkelen door alles wat Finland te bieden heeft. Maak een wandeling of fietstocht. Breng de dag door op het water met een hengel. Ga lekker ontspannen op de veranda van je vakantiewoning. Of koel af in het heldere water na een bezoek aan de sauna. Waar je ook je vakantie doorbrengt in Finland, de natuur is altijd om de hoek. Over een slaapplaats hoef je ook niet na te denken. Die hebben wij voor je geregeld.

Naar Finland, Scandinavië en de Baltische Staten

Wij hebben de mooiste autorondreizen in Finland voor je uitgestippeld. Met de overtochten via Zweden of rechtstreeks vanuit Duitsland kom je met je eigen auto aan in Finland. Je ziet onderweg de hoogtepunten van de populairste bestemmingen en bezoekt historische steden. Je overnacht in comfortabele hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten. Laat je verrassen door ons ruime aanbod autovakanties in Finland. Soms ook wel in combinatie met Zweden, Noorwegen en/of de Baltische Staten.

Vakantiewoningen, hotels of kampeerhutten?

Bij de autorondreizen kom je verschillende typen accommodatie tegen. De vakantiewoningen bieden veel privacy en eigen kookgelegenheid. Vakantiewoningen zijn vrijstaande huisjes, 2-onder-1 kap of geschakelde woningen. Er is servies en keukengerei aanwezig voor het maximum aangegeven aantal personen. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens.
Hotels bestaan uit kamers met douche en toilet en zijn op basis van logies/ontbijt. Bij een aantal hotels is het mogelijk om halfpension (inclusief ontbijt en diner) bij te boeken. Dit valt vaak veel voordeliger uit. Alle hotels liggen op een mooie locatie in de natuur of in levendige plaatsen.
Als je logeert in kampeerhutten heb je wel de vrijheid die hoort bij kamperen, maar hoef je niet zelf je tent op te zetten. De kampeerhutten zijn meestal vrijstaand en gelegen op kleinschalige campings.

Populaire Autorondreizen Finland

Met z'n tweeën
8.2
Autorondreis

Jonas

22- of 26-daagse autorondreis langs hotels

Zweden, Noorwegen, Finland

Reis via Finland naar de Noordkaap

Met z'n tweeën
8.3
Autorondreis

Håkon

25- of 32-daagse autorondreis langs kampeerhutten

Zweden, Noorwegen, Finland

Afwisselende reis met als einddoel de Noordkaap

Met de hond
Met de kinderen
8.2
Autorondreis

Jussi

16-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Finland

Tienduizenden meren en uitgestrekte bossen

Met de kinderen
Met z'n tweeën
8.5
Autorondreis

Erkki

19-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Finland

Unieke combinatie van zeereis en autoslaaptrein

Autorondreis Finland op thema

Maak je vakantie naar Finland compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Finland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit