Autorondreizen Zweden

Rondreizen in Zweden met je eigen auto

Een autorondreis is de beste manier om Zweden te verkennen. Zweden lijkt misschien ver weg, maar is dichtbij omdat je met de ferry de oversteek vanuit Noord-Duitsland maakt. ’s Ochtends stap je na het ontbijt op de veerboot uitgerust in je auto en rijd je naar je eerste bestemming in Zweden. Onderweg verzamel je mooie herinneringen: een boeiende oude stad, varen op een roerloos meer, de stilte van de eindeloze bossen, de middernachtzon... en er is ook altijd die ene zijweg die naar bijzondere ontdekkingen leidt. De vrijheid maakt een autorondreis door Zweden heel bijzonder.

Je vakantie begint al op de veerboot

De dichtstbijzijnde vertrekhaven vanuit Nederland is Kiel in Noord-Duitsland. Je scheept ‘s avonds in om de volgende ochtend heerlijk uitgerust in Göteborg (Midden-Zweden) aan te komen. Als je de oversteek naar Zuid-Zweden wilt maken, vertrek je vanuit Rostock naar Trelleborg. Op de veerboten zijn veel faciliteiten aanwezig, zoals restaurants, winkeltjes en een kinderspeelplaats.

Autorondreizen door Zweden en Scandinavië

Onze autorondreizen volgen mooie routes zodat je langs verschillende hoogtepunten in Zweden komt. Ook bieden wij verschillende combinatiereizen aan die door heel Scandinavië gaan. Op die manier ontdek je het eigen karakter van Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Aan jou de keuze! Onderweg overnacht je in vakantiewoningen, kampeerhutten of hotels. Stel je prijs op veel privacy en eigen kookgelegenheid, dan kies je voor vakantiewoningen. Houd je meer van kamperen, maar wil je wel het comfort van een kampeerhut, dan kies je voor de kleine houten huisjes die je in Zweden op de campings ziet. Bovendien zijn de campings een waar kinderparadijs. Wil je liever in hotels verblijven, maak dan gebruik van ons classificatiesysteem. Het aantal sterren geeft de klasse van het hotel aan, van eenvoudige tot zeer ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Alvast veel plezier met het bekijken van ons uitgebreide aanbod autorondreizen in Zweden.

Autorondreizen Zweden op thema

Populaire Autorondreizen Zweden

8.0
Autorondreizen

Arvid

13-, 14-, 15-, 17- of 18-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Zweden

Populairste gezinsreis door Zweden van 2019

8.0
Autorondreizen

Annika

17- of 18-daagse autorondreis langs vakantiewoningen en appartementen

Zweden, Noorwegen

Populaire combinatie van Zweden en Noorwegen

8.1
Autorondreizen

Björn

17-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Zweden

Veel kinderactiviteiten op de parken

8.2
Autorondreizen

Bernt

17-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Zweden, Noorwegen

Afwisselende reis door Zweden en Noorwegen

Maak je vakantie naar Zweden compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Zweden

Voordelige vakanties Autorondreizen

Vroegboekkorting

Hoge kortingen voor vroege boekers

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit