Vervoer naar Vakantie in Zweden

Vervoer Zweden

Als je naar Zweden wilt kan je ervoor kiezen om met de eigen auto te reizen. Dit kan met de ferry van Stena Line. Met het vliegtuig kan je naar Zweden met KLM, SAS of Brussels Airlines en dan ter plaatse een auto huren.

Als je op wintersport naar Zweden gaat heb je de keuze om met de auto of met het vliegtuig te gaan. De zuidelijke skigebieden zijn goed bereikbaar met de auto. Je kan het beste de Stena Line nachtferry van Kiel naar Göteborg nemen. Daarnaast bieden we diverse lijndienstvluchten aan naar bijvoorbeeld Kiruna in Lapland.

Stena Line

Vanuit het Duitse Kiel vaar je met Stena Line 's nachts naar het Zweedse Göteborg, vanwaar je kan doorrijden naar je bestemming. Ook kan je een korte oversteek maken, vanuit Denemarken, met de overtochten Frederikshavn-Göteborg en Grenå-Halmstad of vanuit het Noord-Duitse Rostock naar Trelleborg in het zuiden van Zweden.

Route-informatie en voorwaarden

Scandlines

Met de overtocht Puttgarden-Rødby ben je al binnen 45 minuten op het Deense eiland Lolland. Combineer deze overtocht met de route Helsingør-Helsingborg als je op doorreis bent naar Zweden of als je Denemarken en Zweden wilt combineren.

Route-informatie en voorwaarden

Color Line

Als je met je eigen auto naar Zweden wil en niet teveel kilometers wil rijden, is een overtocht met Color Line via de route Kiel-Oslo aan te raden. Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, maar ligt noordelijker dan Göteborg. Daarom hoef je voor een aantal bestemmingen in Zweden minder kilometers te rijden. Hou er wel rekening mee dat er een flink prijsverschil zit tussen Color Line en Stena Line.

Route-informatie en voorwaarden

KLM

Vlieg met KLM op aantrekkelijke tijden rechtstreeks naar 2 bestemmingen in Zweden. Op beide luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

SAS

Vlieg met SAS naar diverse bestemmingen in Zweden. Je vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam of Brussel naar Göteborg en de hoofdstad Stockholm. Naar Östersund en Kiruna vlieg je veelal via Stockholm. Op alle luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

Brussels Airlines

Vlieg vanaf Brussel comfortabel met Brussels Airlines dagelijks naar Göteborg en Stockholm. Op beide luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

Eurowings

De luchtvaartmaatschappij Eurowings is onderdeel van de Duitse Lufthansa Group. Vanaf Düsseldorf vlieg je in de wintermaanden naar Zweeds Lapland. Iedere donderdag en zondag wordt er rechtstreeks naar Luleå gevlogen en op zaterdag naar Kiruna.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit