Vervoer naar Op vakantie naar Finland

Vervoer Finland

Als je naar Finland wil kan je ervoor kiezen om met je eigen auto te reizen. Dit kan met de ferries van Finnlines of Tallink Silja Line. Je kan ook met het vliegtuig naar Finland met Finnair, KLM of SAS en een auto huren.

Als je op wintervakantie naar Finland gaat, verblijf je in veel gevallen boven de Poolcirkel. Dit is te ver om zelf te rijden, maar gelukkig zijn er veel mogelijkheden om naar Fins Lapland te vliegen. Zo zijn er vluchten met Finnair via Helsinki, maar je kan ook een rechtstreeks naar Lapland vliegen met onze chartervlucht, in samenwerking met Transavia. Zo ben je al in 3 uur op je bestemming.

Finnlines

Vanuit het Noord-Duitse Travemünde kan je met de overtochten van Finnlines rechtstreeks naar Finland. In ca. 27 uur ben je in de Finse hoofdstad Helsinki en kan je verder rijden naar je bestemming.

Route-informatie en voorwaarden

Tallink Silja Line

Als je met je eigen auto naar Finland wil reizen kan je de overtochten van Tallink Silja Line vanuit het Zweedse Stockholm naar Turku of Helsinki uitstekend combineren met de overtocht Kiel-Göteborg van Stena Line. De overtocht maakt een tussenstop in Mariehamn op de Åland eilanden. Daarnaast kan je vanuit Helsinki ook doorvaren naar de Estse hoofdstad Tallinn.

Route-informatie en voorwaarden

KLM

Vlieg rechtstreeks met KLM naar de hoofdstad Helsinki. Op de luchthaven bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

SAS

Vlieg rechtstreeks met SAS vanaf Amsterdam of Brussel naar de hoofdstad Helsinki. Op de luchthaven bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

Finnair

Met de lijndienstvluchten van Finnair vlieg je rechtstreeks vanaf Amsterdam naar de Finse hoofdstad Helsinki. Vervolgens kan je doorvliegen naar nog 9 bestemmingen. Op alle luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz.

Route-informatie en voorwaarden

Transavia

Buro Scanbrit vliegt in het winterseizoen met Transavia naar Fins Lapland. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Kittilä (op zaterdag en zondag), naar Kuusamo (op zaterdag), naar Ivalo (op zaterdag rechtreeks en tevens een vlucht via Kuusamo)  en Tromsø voor Kilpisjärvi (Noorwegen, op vrijdag en maandag). Vanaf Rotterdam vlieg je naar en Kuusamo (op zondag en donderdag). Als je een pakketreis hebt geboekt, wordt een transfer voor je geregeld om je op de uiteindelijke plaats van bestemming te brengen. In de zomer vliegt Transavia van half juni tot begin september rechtstreeks naar Rovaniemi vanaf Rotterdam.

Route-informatie en voorwaarden

Brussels Airlines

In de winter vliegen wij elke zondag met Brussels Airlines vanaf Brussel rechtstreeks naar Kittilä in Fins Lapland. Zo wordt het noorden van Finland wel heel makkelijk bereikbaar (ca. 3 uur vliegen) tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit