Op avontuur!

In Finland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Finland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Excursies in de winter

Fins Lapland is bij uitstek geschikt voor de winterse activiteiten die Scandinavië zo bijzonder maken. Wil je in rust genieten van de natuur om je heen, kies dan voor een sneeuwschoenwandeling of langlaufen. Als je meer actie wilt maak je een huskytocht of ga je op sneeuwscootersafari. Of denk eens aan fatbiken, ijsvissen of bezoek een rendierfarm. Fins Lapland staat garant voor bijzondere winteractiviteiten. Bij een aantal winter adventures is al een selectie aan excursies inbegrepen evenals de vluchten. Bij de losse accommodaties boek je jouw favoriete excursies bij.

Zomerexcursies In Finland

ATV Safari door de Finse bossen

Maak kennis met de Finse natuur op een actieve manier! Of je nu een korte tocht wil maken of een langere tocht, alles is mogelijk! Na een korte introductie over hoe je met de quad moet omgaan, is het tijd om Himos te veroveren. Onderweg zie je prachtige landschappen en geniet je van de ongerepte natuur. En welke safari je ook kiest, we zorgen ervoor dat je de ultieme ATV ervaring hebt.

Kanotocht Revontuli

Op het meer Iso-Virmas kan je naast roeien en suppen, ook mooie kanotochten maken. Onder begeleiding van een gids vaar je langs de verschillende eilandjes. Hij vertelt je over de flora en fauna, en brengt je de kneepjes van het kanoën bij. Er is geen ervaring nodig voor deze tocht en we varen 8 à 10 km.

Fatbike Safari Revontuli

Rijden op je fabike door de bossen is makkelijk en tegelijkertijd heb je ook heel veel plezier met elkaar. Je gids staat klaar met de fatbike en helm. Onderweg kan je genieten van het Finse bos. Er worden stops gemaakt en wordt er op een kampvuur koffie, thee en wat snacks bereid.

Met de e-bike door Helsinki

Er is geen betere manier om Helsinki te ontdekken dan per fiets. Helsinki is een van de groenste steden ter wereld en perfect om te fietsen. Maak een begeleide tocht onder leiding van een ervaren gids, welke je brengt naar de bossen, open velden en de zee. Uiteraard kennen zij de omgeving als geen ander, daar zij hier hun hele leven gewoond en gefietst hebben. Zij delen dan ook graag de mooie en onbekende plekjes welke ...

Winterexcursies In Finland

Sneeuwscootersafari naar de Russische grens Ruka

Beleef de Scandinavische winter op een unieke manier en de sensatie van het sneeuwscooteren. Deze tocht van 120 km. naar de Russische grens is ca. 6 uur, waarbij een ieder zijn eigen sneeuwscooter bestuurd. De tocht gaat door natuurschoon van Kuusamo, via de grens naar de top van Kuntivaara fell. Hiervandaan kan je Rusland zien liggen. Er wordt onderweg een lunch geserveerd in een Fins restaurant. Deze safari wordt ...

Dine around Levi

Voor gasten die graag elke avond een andere diner-ervaring willen, van lekker ongedwongen tot chique en excellent, is er het dine-aroundpakket. Tegen een vast tarief boek je 3-, 4- of 5 restaurants, zoals bijvoorbeeld een steakhouse (Pihvipirtti), een Lapse specialiteitenrestaurant (Kammi) of een Alpen restaurant (Sapuška).

Huskysafari Levi 10 km

Deze langere huskysafari staat in het teken van de husky. Nadat je alle noodzakelijke kleding hebt gekregen, vertrek je per bus naar de huskyboerderij voor een onvergetelijke belevenis met een hondenslee! Je zoeft door een dik pak sneeuw in je slee met vier tot zes huskies die je door het schitterende Finse landschap trekken. Na de safari geniet je van een beker warm bessensap, terwijl je luistert naar verhalen over de ...

IJskarten Levi

Rijden met je eigen go-kart over een circuit van sneeuw, een spectaculaire ervaring die je niet wil missen! Je krijgt twee keer de kans om de snelste te zijn op het circuit en tussendoor kan je je opwarmen met een warm drankje. Kinderen die groter zijn dan 1,40 meter mogen ook deelnemen aan de race.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit