Een Zweeds avontuur

In Zweden is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de leukste excursies om je vakantie naar Zweden compleet te maken. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Verantwoorde excursies
We vinden het belangrijk dat er tijdens onze excursies geen schade wordt aangericht aan dieren, de natuur of aan mensen. Daarom volgen wij deze richtlijnen, zodat wij de meest verantwoorde keuze aan jou kunnen aanbieden.

Excursies in de winter

Naast skiën zijn er veel andere bezigheden mogelijk, zoals langlaufen en schaatsen. Maar ook meer avontuurlijke activiteiten, zoals een sneeuwscooter- of huskysafari, een noorderlichtexcursie, een bezoek aan de Sami of het bijwonen van een concert in een iglo behoren tot de mogelijkheden. De kleinschalige skigebieden hebben hun activiteiten goed afgestemd op kinderen, dus ook voor de kleintjes zijn er veel leuke dingen te doen. De excursies in Zweden zijn niet allemaal vooraf te boeken, in sommige gevallen boek je de excursies ter plaatse.

Zomerexcursies In Zweden

Fietsen in Stockholm

Er is geen betere manier om Stockholm te ontdekken dan per fiets. In de binnenstad zijn volop fietspaden, evenals in de stadsparken en langs de kades. De ervaren gids voorziet iedereen van goede fietsen en dan ga je op pad. Tijdens deze tour zie je het stadhuis, Gamla Stan (oude stad), het paleis en het grootste eiland van de stad, Södermalm. Geniet onderweg van de meest fantastische uitzichten. De gids vertelt over de ...

Orsa Roofdierenpark

Wat ooit begonnen is als een Berenpark is nu uitgegroeid tot het grootste roofdierenpark van Europa. Bekijk de ijsberen, tijgers en lynxen die allemaal in hun natuurlijke omgeving leven. Misschien vang je ook een glimp op van de veelvraat of de wolf. Spelenderwijs leer je veel over deze bijzondere dieren.

Wildernisavonturen games Tyngsjö Vildmark

Ontdek de Zweedse natuur met spelletjes! Wie bouwt de hoogste toren van dennenappels en wie wint er met zaklopen? De spelletjes worden afgestemd op het aantal kinderen dat meedoet en de leeftijd van de kinderen.

Entree Spa for Hjo

Na een dag vol indrukken kan je heerlijk tot rust komen in de sauna van Spa for Hjo, gelegen op 800 meter van Hotel Bellevue. Trek een baantje in het zwembad of ontspan in de sauna. Het is mogelijk om massage- en lichaamsbehandelingen bij te boeken. Je mag badkleding aan in de sauna, of gebruik maken van een handdoek. En er is een café waar je kleine maaltijden en een drankje kunt bestellen.

Winterexcursies In Zweden

Skipas Stöten

Boek je skipas bij voor het gehele verblijf. Bij deze skipas zitten veel extra voordelen, zoals een extra dag toegang tot de pistes. Dan kan je na het uitchecken nog een uurtje skiën voordat je weer naar huis gaat. Zo kan je optimaal genieten van je vakantie!

Sneeuwscootersafari in Stöten

Ontdek de bossen en open terreinen in de omgeving van Stöten en geniet van de ultieme vrijheid! Tijdens deze safari rijd je over bevroren meren en moerassen en door het heuvelachtige landschap. Misschien zie je onderweg nog wel een eland. Onderweg stop je voor een traditionele Zweedse fika (koffiepauze).

Huskysafari in Stöten

Een huskysafari is de perfecte manier om het winterwonderland van de omgeving van Stöten te verkennen. Laat je voorttrekken door een groep enthousiaste husky's en geniet van het uitzicht. Je mag de slede zelf besturen. Op één slede kunnen 2-3 volwassenen óf 2 volwassenen en 2 kinderen.

Sneeuwscootersafari met overnachting in Luspen Lodge IJshotel

Met de sneeuwscooter rijd je door de bossen en over de bevroren meren en moerassen naar een traditioneel houten cabin, prachtig gelegen aan een bevroren rivier. Bij aankomst steekt gids de openhaard en kaarsen aan. De gids bereidt een 2-gangen diner en daarna is het heerlijk ontspannen in de op hout gestookte sauna. Wie weet zie je het noorderlicht nog! Je verblijft 's nachts in deze comfortabele cabin, waar je zonder ...

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit