Beleef de Schotse natuur

In Zuid-Schotland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Zuid-Schotland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Zuid Schotland

Glengoyne Distillery

Volg het proces van het maken van whisky bij Glengoyne Distillery. Kom stap voor stap te weten hoe de nationale drank van Schotland tot stand komt. Proef bij de Wee Tasting Tour 2 oude whisky's en ontdek het resultaat van het vakmanschap. Bij de Whisky & Chocolate Tour ontdek je de unieke smaakcombinatie van whisky en chocola.

Edinburgh Tattoo

Dit wereldberoemde evenement hoort zonder twijfel bij een verblijf in Edinburgh. Elk jaar in de maand augustus (07/08 t/m 29/08) maken de Schotse 'Pipers', drumbands en dansers hun opwachting in een magische setting op het plein voor Edinburgh Castle. Wanneer je een Tattoo ticket reserveert, is het verplicht om minimaal 1 overnachting uit ons aanbod te boeken.

Geesten en griezels tour

Onder het oude centrum van Edinburgh ligt een complete ondergrondse stad. Eén ding is zeker: het spookt behoorlijk onder de Schotse hoofdstad. Onder begeleiding van een charismatische gids verken je in ca. 2 uur lopend de straten van Edinburgh. Tevens daal je af in de kerkers en ontdek je een compleet andere kant van deze stad. Durf jij het aan?

Scotch Whisky Experience

Kom alles te weten over het levenswater van de Schotten bij de Scotch Whisky Experience op de Royal Mile in Edinburgh. Zie hoe whisky wordt gestookt, leer alles over whisky, de whiskyregio's in Schotland en proef het zelf. De Scotch Whisky Experience bezit de grootste collectie flessen Schotse whisky ter wereld, bijna 3.500! Bij de 'silver' tour zit een glas Scotch Malt Whisky inbegrepen, bij de 'gold' tour proef je ...

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit