Rondreis Zweden

Rondreizen door het land van IKEA en Volvo

Een rondreis door Zweden brengt je naar uitgestrekte bossen, knusse vakantiehuisjes en ontelbare meren. Het simpele buitenleven in de frisse lucht maakt dat je echt op vakantie bent. Struinen door het bos en van de bessen snoepen. Op het water varen op je zelfgebouwde vlot. ’s Avonds een visje roosteren op de barbecue. Kinderen hebben het hier gegarandeerd naar hun zin. In restaurants is er een kindermenu en hotels hebben vaak familiekamers. Musea hebben een speciale hoek met speelgoed en spelletjes. De Zweden begroeten je met een vrolijk hej hej: je voelt je meteen welkom tijdens je rondreis.

Naar Zweden met kinderen

Als je met kinderen gaat rondreizen, wissel het rijden dan af met een mooie wandeling, een dagje naar de stad of een themapark zoals het Astrid Lindgren Värld in Vimmerby (ook wel Pippi-park genoemd). Bouw ook genoeg rust in, een dagje niks vinden de meeste kinderen erg fijn. Doordat je van tevoren je hele reis met ons hebt uitgestippeld en accommodaties gereserveerd, heb je alle tijd om volop te genieten van je vakantie.

De mooiste plekjes

Zweden lijkt misschien ver weg, maar is met je eigen auto goed te bereiken. Je maakt vanuit Noord-Duitsland vanaf Kiel of Rostock de overtocht naar Göteborg of Trelleborg met Stena Line. Begin je liever wat noordelijker? Boek dan een vlucht naar Stockholm of Kiruna om vanaf de luchthaven met een huurauto verder te reizen. Wij bieden een uitgebreid aantal rondreizen aan waarbij je de keuze hebt uit hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten. Al rondreizend ontdek je de mooiste plekjes van Zweden. Als je een specifieke accommodatie op het oog hebt of wellicht langer op een bepaalde plek wilt blijven, laat het ons weten. Wij stellen de gewenste rondreis door Zweden voor je samen. Bekijk snel ook onze aanbiedingen.

Kies je Rondreis in Zweden

Rondreizen met eigen vervoer, inclusief accommodaties

Ideale combinatie van vlucht, huurauto en accommodaties

Reis comfortabel met de trein, inclusief vlucht en verblijf in hotels

Populaire Rondreizen Zweden

Met de hond
Met de kinderen
8.0
Autorondreis

Annika

17-daagse autorondreis langs diverse accommodaties

Zweden, Noorwegen

Populaire combinatie van Zweden en Noorwegen

Met de hond
Met de kinderen
7.9
Autorondreis

Nore

14-daagse autorondreis langs appartementen

Zweden, Noorwegen

Combineer Zweden en Noorwegen

Met z'n tweeën
8.2
Autorondreis

Jonas

22- of 26-daagse autorondreis langs hotels

Zweden, Noorwegen, Finland

Reis via Finland naar de Noordkaap

Met de hond
Met de kinderen
9.0
Autorondreis

Ragnar

17-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Zweden

Geniet van de natuur in Zuid- en Midden-Zweden

Rondreis Zweden op thema

Maak je vakantie naar Zweden compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Zweden

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit