Winter Adventure in Noorwegen

Avonturen in de Noorse sneeuw

Kies je voor een winteravontuur in Noorwegen, warm je dan op voor avontuurlijke winteractiviteiten. Denk aan een huskysafari, sneeuwschoenwandeling, sneeuwscooterrit of rendiersafari. Wandel door besneeuwde bossen, waar elke stap die je zet wordt begeleid door het knisperen van verse sneeuw onder je voeten. Bezoek de noorderlichthoofdstad van Scandinavië: Tromsø én ga op noorderlichtsafari. Maak een leuke huskytocht, geleid door enthousiaste en energieke husky’s, die je met hun ijverige inzet door het winterse wonderland trekken of geniet van het azuurblauwe water in de fjorden. Slaap in een echte rorbu (visserswoning) om jouw wintervakantie compleet te maken!

En dat is slechts het begin van jouw winteravontuur. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke winterervaring, dan is Noorwegen de ultieme bestemming. Bekijk al onze wintervakanties naar Noorwegen.

Het noorderlicht spotten in Noorwegen

Altijd al het noorderlicht willen zien? Kies dan voor een verblijf in Tromsø waar je een grote kans hebt om dit krachtige spektakel te zien. De ruige eilanden van de Lofoten zijn ook een uitstekende bestemming voor het noorderlicht. Kom meer te weten over aurora borealis in het Polar Light Center, waar een Nederlands stel je alles vertelt over het magische noorderlicht. Of ga op walvissafari. Tijdens de wintermaanden worden walvissen waarschijnlijk vergezeld door orka's. Maak de mooiste foto's tijdens jouw winteravontuur in Noorwegen. Wil je meer weten over het noorderlicht in Noorwegen? Lees dan onze blog!

Ga mee op ontdekkingsreis

Ben je nog avontuurlijker aangelegd? Maak dan een reis door het hoge noorden van Noorwegen! Onderweg ga je mee op een spectaculaire RIB-bootsafari bij de Lofoten, breng je een bezoek aan de Noordkaap en geniet je van het prachtige landschap. Wil je het juist rustiger aandoen, de fjorden in de sneeuw bewonderen en de tijd hebben om te skiën? Zo’n winter adventure regelen we ook voor je. Of je nu actief wilt zijn op de sneeuwscooter, een meerdaagse tocht wilt maken met husky’s, of kiest voor ijsvissen en sneeuwschoenwandelen, wij helpen je met het samenstellen van jouw winter adventure in Noorwegen.

Populaire Winter Adventures Noorwegen

Met z'n tweeën
Rustig reistempo
8.5
Winter Adventure

Noorderlicht bij Tromsø Lodge

4-, 5- of 8-daagse wintervakantie met verblijf in vakantiewoning

Tromsø & Senja, Tromsø

Directe vlucht van Amsterdam naar Tromsø

Inclusief excursie(s)

Actieve vakanties
8.3
Winter Adventure

Winter Adventure Op avontuur in Tromsø

4- of 5-daagse wintervakantie met verblijf in hotel

Tromsø & Senja, Tromsø

Directe vlucht van Amsterdam naar Tromsø

Inclusief excursie(s)

Met z'n tweeën
8.0
Winter Adventure

Winter Adventure Bijzonder overnachten in de Tamokvallei

4- of 5-daagse wintervakantie met verblijf in diverse accommodaties

Tromsø & Senja, Tromsø

Overnacht in een fantastische winterse omgeving

Inclusief excursie(s)

Met z'n tweeën
8.6
Winter Adventure

Noorderlicht in Tromsø

4-, 5- of 8-daagse wintervakantie met verblijf in hotel

Tromsø & Senja, Tromsø

Directe vlucht van Amsterdam naar Tromsø

Inclusief excursie(s)

Maak je vakantie naar Noorwegen compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Noorwegen

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit