Vervoer naar Vakantie in Noorwegen

Vervoer Noorwegen

Er zijn diverse manieren om naar Noorwegen te reizen. In verband met de afstand raden we aan om met het vliegtuig te reizen als je naar Noord-Noorwegen gaat. Voor vakanties in Midden- en Zuid-Noorwegen zijn de comfortabele ferries van Stena Line of Color Line een prettige manier om je vakantie te beginnen. Bij de meeste arrangementen is een vlucht of overtocht inbegrepen. Als dit niet het geval is geven we advies over de meest geschikte manier om te reizen.

Ook in de winter zijn er diverse manieren om naar Noorwegen te reizen. Er gaat een ferry vanuit Hirtshals (Denemarken) naar de stad Bergen. Op deze manier kan je je eigen auto en ski-uitrusting makkelijk meenemen.

Stena Line

Vanuit het Duitse Kiel vaar je met Stena Line 's nachts naar het Zweedse Göteborg, vanwaar je kan doorrijden naar je bestemming in Noorwegen.

Route-informatie en voorwaarden

Color Line

Als je niet zoveel kilometers wil rijden, is een overtocht met Color Line via de route van Kiel naar Oslo een ideale verbinding. De super luxe ferries brengen je in 20 uur naar hartje Oslo. Aan boord zal je jezelf niet vervelen met een uitgebreide winkelstraat, zwembad en keus uit diverse restaurants. Als je naar Zuid-Noorwegen wil, reis je binnen 4,5 uur vanuit het Deense Hirtshals naar Larvik of Kristiansand.

Route-informatie en voorwaarden

Fjord Line

Vanuit het Deense Hirtshals vaar je met Fjord Line naar Stavanger en Bergen. Dé ideale overtocht naar het hart van het fjordengebied. Ook kan je met Fjord Line naar Langesund in het zuiden van Noorwegen. Fjord Line vaart 3x per week van Hirtshals naar de stad Bergen, een overtocht van ca. 18 uur. Als je de volgende ochtend wakker wordt, vaar je al door het hartje van het fjordengebied van Noorwegen. Aan boord kan je genieten van allerlei moderne faciliteiten, een diversiteit aan restaurants, cafés en bars, winkels en diverse entertainment.

Route-informatie en voorwaarden

DFDS

Vanuit de Deense hoofdstad Kopenhagen vaar je met DFDS 's nachts naar de Noorse hoofdstad Oslo vanwaar je 's ochtends kan doorrijden naar je bestemming in Noorwegen.

Route-informatie en voorwaarden

KLM

Vlieg met KLM op aantrekkelijke tijden rechtstreeks naar 5 bestemmingen in Noorwegen. Op alle luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz en/of Europcar.KLM-biedt een uitgebreide dienstregeling naar Noorwegen en vliegt op aantrekkelijke tijden. Dat is een ontspannen start van je vakantie. Wanneer je deelneemt aan het Flying Dutchman-programma, tellen de punten van je vakantie volledig mee in de totaalscore. Hou er rekening mee dat de prijs van bagage niet meer is inbegrepen in het ticket. Hiervoor dien je apart te betalen, of je kan lid worden van het Flying Blue programma van KLM en bij het online inchecken kosteloos bagage toevoegen.

Route-informatie en voorwaarden

Brussels Airlines

Vlieg vanaf Brussel comfortabel met Brussels Airlines dagelijks naar Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. Op de luchthaven bieden wij autohuur aan met Hertz en/of Europcar.

Route-informatie en voorwaarden

Norwegian

Norwegian is de low cost luchtvaartmaatschappij van Noorwegen. Ze vliegen met moderne vliegtuigen dagelijks van Amsterdam naar Oslo. Vanuit Oslo zijn meer dan 10 luchthavens in Noorwegen met een doorvlucht te bereiken. Op alle luchthavens bieden wij autohuur aan met Hertz en/of Europcar.

Route-informatie en voorwaarden

Transavia

Buro Scanbrit vliegt dit winterseizoen met Transavia naar Fins Lapland. Je vliegt rechtstreeks op vrijdag en maandag naar Tromsø, de hoofdstad van het noorderlicht.

Route-informatie en voorwaarden

Widerøe

Widerøe is een Noorse luchtvaartmaatschappij met een zeer uitgebreid binnenlands netwerk waarin vrijwel alle Noorse vliegvelden bediend worden. Wij vliegen met Widerøe voor de binnenlandse vlucht van Tromsø naar Alta.

Route-informatie en voorwaarden

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit