Rondreis op de Kanaaleilanden

Maak kennis met de Kanaaleilanden

Tijdens een rondreis op de Kanaaleilanden doe je Jersey en Guernsey aan. Een bezoek aan Herm en Sark kan je als dagtrip bijboeken. Kies een mooie rondreis die wij voor je hebben samengesteld, waarbij je met de luchtvaartmaatschappij Flybe naar Guernsey vliegt. Je overnacht in hotels of appartementen, waarbij de hotels uiteenlopen van eenvoudig tot luxueus. De accommodaties zijn ook los te boeken en te combineren met een vlucht of overtocht. Een rondreis op de Kanaaleilanden laat je kennismaken met de volstrekt eigen cultuur van deze eilandengroep voor de Franse kust.

Prachtige baaien

Je rondreis op de Kanaaleilanden begint op Guernsey. In St. Peter Port, een wit stadje dat tegen een heuvel is gebouwd, hangt een mediterrane sfeer. Maak een spectaculaire klifwandeling of ga iets drinken aan het strand. Met de fiets, bus of huurauto ontdek je de rest van het eiland met zijn prachtige baaien en groene heuvels. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner op het terras van je hotel.

Pittoreske plattelandsweggetjes

Voor het tweede deel van je rondreis vaar je met Condor Ferries van St. Peter Port naar St. Helier op het eiland Jersey. Ontdek dit hoofdstadje met het imposante Elisabeth Castle en het Maritime Museum, ook heel leuk voor kinderen. Het eiland ontdek je gemakkelijk op de fiets. Pittoreske plattelandsweggetjes brengen je naar kasteelruïnes, lavendelvelden en idyllische baaien met zandstranden. Wandel bij eb naar de vuurtoren van La Corbière en maak een fraaie zonsondergang mee. Bezoek de indrukwekkende ondergrondse tunnels uit de Tweede Wereldoorlog. Of ga naar Durrell Wildlife Zoo, wereldwijd bekend vanwege hun baanbrekende programma’s om diersoorten te redden. Je ziet, een rondreis naar de Kanaaleilanden kan je net zo actief maken als je zelf wil.

Kies je Rondreis in Kanaaleilanden

Rondreizen met eigen vervoer, inclusief accommodaties

Populaire Rondreizen Kanaaleilanden

Met z'n tweeën
7.8
Autorondreis

Poppy

14-daagse autorondreis langs hotels

Kanaaleilanden, Engeland

Eilandhoppen binnen het Britse kroongebied

Met z'n tweeën
Voor het eerst
7.9
Autorondreis

Adèle

8-daagse autorondreis langs hotels

Kanaaleilanden

Natuur en cultuur op de eilanden Guernsey en Jersey

Rondreis Kanaaleilanden op thema

Maak je vakantie naar Kanaaleilanden compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Kanaaleilanden

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit