Ontdek Finland met een camper

Huur een camper en rij door Finland

Kies voor het onbekende en ontdek Finland per camper! Gaan en staan waar je wilt, zonder vooraf vastgelegde verblijfplaatsen. Alle vrijheid om Finland met de camper in je eigen tempo te ontdekken. Met de uitstekende wegen in Finland is reizen per camper een genot. Rijd door de eindeloze Finse bossen en stuur over prachtige kustwegen van de Botnische golf.  Ontdek het culturele aanbod van steden als Turku en Helsinki in Zuid-Finland. In het merengebied vergaap je je aan de panoramische uitzichten. En duik je in de sami cultuur van Fins Lapland. In Finland geldt bovendien het allemansrecht, je kan dus op de mooiste plekjes overnachten met je camper. Bij je camperhuurreis Finland ontvang je een uitgebreide reisbeschrijving met tips voor onderweg.

Faciliteiten

Alle campers zijn handgeschakeld en beschikken over navigatie, airco, een kookgedeelte (3-pits) met koelkast, douche en toilet, bedlinnen, een campingtafel met stoelen en een barbecue. De campers zijn uitgerust met 2 volle gasflessen. Alle dagelijkse benodigdheden zijn in de camper aanwezig: keukenuitrusting (inclusief pannen, bestek en servies), waterkoker, koffiekan met filter, schoonmaakmiddelen en handige items zoals aansluitkabels, waterslang, brandblusser, stoffer en blik, EHBO set. Alleen voor eten en drinken moet je zelf zorgen.

Wild kamperen: het ‘Allemansrecht’

Het Allemansrätt is een typisch Scandinavisch fenomeen en geldt ook in Finland. Het houdt in dat je in de vrije natuur mag gaan en staan waar je wilt, mits je een aantal regels in acht neemt. Dwars door de bossen en velden wandelen, fietsen of paardrijden, je boot aanleggen aan de oever van een meer of de kust en zomaar ergens kamperen (maximaal 2 dagen) is in principe toegestaan. Maar uiteraard niet pal voor iemands deur of op een publiek recreatiestrand. Iedereen, ook de toerist, mag meedelen in de overvloed aan paddenstoelen, bessen, bramen en wilde aardbeien die in de natuur te vinden zijn.

Populaire Camperhuur Finland

9.0
Camperhuur

Lapland en de Noordkaap

15-daagse camperhuur

Zweden, Noorwegen, Finland

3 Scandinavische landen in een reis

Maak je vakantie naar Finland compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Finland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit