Aanbiedingen Schotland

Welkom in Schotland

Tijdens een vakantie in Schotland kan het je zomaar ineens overvallen: een intens gevoel van bewondering. Voor de woeste bergen, de spiegelgladde meren en de vriendelijke mensen. Voor de bruisende hoofdstad Edinburgh. De weidsheid van de natuur biedt je alle rust en ruimte waar je naar op zoek bent. Van alle frisse lucht krijg je honger. Waag je je aan haggis? In de pub met een lokaal gebrouwen pint of glas whisky maak je een praatje met je buurman. Tijdens een vakantie in Schotland voel je je al snel helemaal thuis. Bekijk ook onze aanbiedingen naar Schotland.

Van Zuid- naar Noord-Schotland

Rijd je vanuit Engeland de grens met Schotland over, dan is het landschap nog vlak. Daarna volgen al snel de heuvels van de Southern Uplands. Centraal in Schotland liggen de 2 grootste steden van het land: Edinburgh en Glasgow. Van dit steedse laagland beland je in de Noord-Schotse Highlands met de hoge toppen van de Grampian Mountains in het Cairngorms National Park. Voorbij de denkbeeldige lijn die van Inverness naar Fort William loopt, beginnen de noordwestelijke Highlands. Langs de grillige kust wonen weinig mensen, maar des te meer zeevogels en zeehonden. Een van de hoogtepunten van Schotland is wel het Isle of Skye in het noordwesten. Hier vind je ongerepte natuur, machtige bergen en watervallen. Trek genoeg tijd uit om de weergaloze natuur te verkennen tijdens je vakantie in Schotland (Groot-Brittannië).

Er even tussenuit

Schotland is ook een ideaale bestemming om er even tussenuit te gaan. Je bent er zo met een comfortable overtocht van DFDS, om vervolgens uitgerust daar aan te komen. En de locals te ontmoeten in een van de gezellige pubs in steden als Edinburgh, Inverness en Glasgow. Bekijk een van onze voordelige korte strips naar Schotland.

Op zoek naar meer informatie over Schotland?

In onze uitgebreide brochure over vakanties naar Groot-Brittannië vind je meer informatie over deze bestemming.
En schrijf je ook in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze laatste aanbiedingen.

Populaire aanbiedingen Schotland

8.0
Autorondreizen

Duncan Hotels

13-daagse autorondreis langs hotels

Schotland

Reis naar Edinburgh, Skye en de Hooglanden

Hotels

The Lovat Loch Ness

Noord-Schotland, Fort Augustus

Vlak bij Loch Ness in de Hooglanden

8.0
Stacaravans

Seton Sands Holiday Village

Zuid-Schotland, Longniddry

Gelegen aan de kust nabij Edinburgh

8.5
Stacaravans

Craig Tara Holiday Park

Zuid-Schotland, Ayr

Stacaravanpark met prachtig uitzicht over de Firth of Clyde

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit