Excursies in Schotland

Ontdek Schotland

In Schotland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Schotland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Verantwoorde excursies
We vinden het belangrijk dat er tijdens onze excursies geen schade wordt aangericht aan dieren, de natuur of aan mensen. Daarom volgen wij deze richtlijnen, zodat wij de meest verantwoorde keuze aan jou kunnen aanbieden.

Zomerexcursies In Schotland

Glengoyne Distillery

Volg het proces van het maken van whisky bij Glengoyne Distillery. Kom stap voor stap te weten hoe de nationale drank van Schotland tot stand komt. Proef bij de Tour and Tasting 2 oude whisky's en ontdek het resultaat van het vakmanschap. Bij de Collection Tour and Tasting ontdek je de unieke smaakcombinatie van whisky en chocola.

Royal Mile en Edinburgh Castle

Wandel over de historische Royal Mile en breng een bezoek aan Edinburgh Castle. Samen met een ervaren gids verken je de straten, steegjes en binnenplaatsen van Edinburgh. Leer over het leven in de stad vanaf de 14e eeuw tot nu. Ten slotte breng je een bezoek aan Edinburgh Castle, de populairste attractie van de stad met een waanzinnig uitzicht.

Geesten en griezels tour

Onder het oude centrum van Edinburgh ligt een complete ondergrondse stad. Eeuwenlang was hij vergeten, sinds een paar jaar wordt hij onderzocht en opengelegd. Eén ding is zeker: het spookt behoorlijk onder de Schotse hoofdstad. Onder begeleiding van een charismatische gids verken je lopend de straten van Edinburgh. Je daalt af in de kerkers en ontdek je een andere kant van de stad.

Glenturret Distillery

De oudste nog in werking zijnde whiskystokerij van Schotland opent haar deuren voor jou! De tour toont je de kunst van het maken van het Schotse levenswater en je maakt kennis met de geschiedenis van de distilleerderij.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit