Bijzondere accommodaties in Finland

Fins Lapland is een unieke ervaring

Een vakantie naar Fins Lapland is een unieke ervaring. Je maakt je vakantie nog specialer door op bijzondere plekken te overnachten. Een optie is om een nacht door te brengen in een ijskamer van een sneeuw- of ijshotel. Een andere mogelijkheid is om tijdens je wintervakantie in Fins Lapland te overnachten in een comfortabele glazen iglo, waar je vanuit je bed de prachtige sterrenhemel en misschien zelfs het noorderlicht aanschouwt.

Leuk weetje:
Steeds meer accommodaties met wie wij samenwerken hebben een duurzaamheidslabel. Je herkent deze bijzondere accommodaties aan het groene blaadje! Zo slaap je extra lekker in het mooie Finland. Bekijk alle accommodaties met een duurzaamheidslabel.

Wil je meer inspiratie opdoen voor een bijzondere overnachting in Fins Lapland? Lees dan deze blog!

Houten blokhutten in Fins Lapland

Een derde bijzondere plek om te overnachten tijdens je vakantie in Fins Lapland is in een traditionele houten blokhut. Deze knusse hutten zijn van alle gemakken voorzien en bieden een warme en gezellige sfeer. Hier geniet je van de rust en stilte van de natuur terwijl je ontspant bij de openhaard. Het is een unieke ervaring om 's avonds bij het knisperende vuur te zitten en te genieten van de sfeer van je eigen houten blokhut.

Unieke wilderness lodges

Fins Lapland biedt de perfecte plek om de serene rust en ruimte te ervaren, niet alleen in een houten blokhut, maar ook in de unieke wilderness lodges. Verscholen in het hart van de ongerepte natuur van Fins Lapland, geniet je van heerlijke lokale maaltijden en de gastvrijheid van vriendelijke bewoners. Vanuit jouw lodge beginnen de avontuurlijke winteractiviteiten, waardoor je vakantie een onvergetelijke en buitengewone ervaring wordt.

Wat je ook kiest, een overnachting op een bijzondere plek in Fins Lapland zal je vakantie onvergetelijk maken. Je voelt je één met de natuur en ervaart de magie van het winterse landschap volledig. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze droomvakanties naar Fins Lapland en geniet van een unieke overnachting op een van deze bijzondere plekken!

Populaire Bijzondere Accommodaties Finland

Met de kinderen
Wintersport

Aurora Pyramids
+

2-daags arrangement met verblijf in bijzondere accommodatie

Fins Lapland, Levi

Luxe glazen pyramides tot wel 4 personen!

Met z'n tweeën
8.0
Wintersport

Kakslauttanen iglo's

2-daags arrangement met verblijf in bijzondere accommodatie

Fins Lapland, Kakslauttanen

Lapland is puur, prachtig en avontuurlijk

Met z'n tweeën
Wintersport

Northern Lights Village

2-daags arrangement met verblijf in bijzondere accommodatie

Fins Lapland, Saariselkä

Finse houten kota's met glazen dak

Met z'n tweeën
Wintersport

Levin Iglut

2-daags arrangement met verblijf in bijzondere accommodatie

Fins Lapland, Levi

Luxe glazen iglo's onder een prachtige sterrenhemel

Maak je vakantie naar Finland compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Finland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit