Hotels in Zweden

De beste hotels in Zweden

Er zijn diverse hotels te boeken in heel Zweden van middenklasse tot luxe. Gelegen in kleinere plaatsjes of juist in de grotere steden Stockholm, Göteborg of Malmö, je vindt het allemaal bij Buro Scanbrit. Om het gemakkelijk voor je te maken bieden we een groot aantal rondreizen inclusief overtocht of vlucht aan. Het is ook mogelijk om zelf een rondreis samen te stellen op basis van deze hotels, want je kan hier op elke dag van de week aankomen en vertrekken.

Leuk weetje:
Steeds meer accommodaties met wie wij samenwerken hebben een duurzaamheidslabel. Je herkent deze hotels aan het groene blaadje! Zo slaap je extra lekker in het mooie Zweden. Bekijk alle accommodaties met een duurzaamheidslabel.

Stadhotels

De hotels in de grotere steden van Zweden hebben meestal een eigen restaurant, met een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een à la carte menu. Er is vaak een lounge waar je een drankje kan drinken. Het is gebruikelijk dat je de auto op een openbare parkeergelegenheid parkeert, tegen betaling.

Landelijke hotels

Met name in het binnenland van Zweden vind je veel Herrgård hotels. Dit zijn oude herenboerderijen die nu omgetoverd zijn tot gastvrije hotels. Meestal bestaat het hoofdgebouw uit een receptie met restaurant en zijn de kamers gelegen in bijgebouwen. Vaak vind je er een gemeenschappelijke ruimte waar je lekker een boek kan lezen. Of maak een wandeling in de tuin.

Persoonlijke aandacht

Met name in de landelijke hotels in Zweden speelt persoonlijke aandacht een belangrijke rol. De eigenaren doen vaak alles zelf: van inchecken, tot kamers schoonmaken tot koken en de bediening in het restaurant. Ze kennen de omgeving op hun duimpje en kunnen je alles vertellen over de mooiste bezienswaardigheden. Ze doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Culinair genieten

Er wordt in de keuken bij de hotels in Zweden veel gewerkt met lokale ingrediënten, soms zelfs uit eigen tuin! Met een bijpassende wijn kan je genieten van de heerlijkste gerechten. Er is veel oog voor het milieu: voedselverspilling wordt tegen gegaan en er zijn (bijna altijd) vegetarische en veganistische opties.

Populaire Hotels Zweden

Met z'n tweeën
8.2
Autorondreis

Jonas

22- of 26-daagse autorondreis langs hotels

Zweden, Noorwegen, Finland

Reis via Finland naar de Noordkaap

Met z'n tweeën
Rustig reistempo
8.3
Autorondreis

Gustav

15-daagse autorondreis langs hotels

Zweden

Rondreis langs de Zweedse UNESCO-locaties

Met z'n tweeën
8.4
Autorondreis

Ebba

13-daagse autorondreis langs bijzondere hotels

Zweden

Sfeervolle herrgård hotels aan het water

Met z'n tweeën
Voor het eerst
Autorondreis

Axel

13-daagse autorondreis langs hotels

Zweden

Goede introductiereis door Zweden

Maak je vakantie naar Zweden compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Zweden

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit