Corona update: Hier vind je de laatste informatie m.b.t. je vakantie

De hele wereld is in de greep van het Coronavirus. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert daarom om de komende periode niet meer naar het buitenland te reizen. Wij van Buro Scanbrit zetten ons op dit moment dan ook volledig in om je welverdiende vakantie om te boeken naar een later moment. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen zoals afgegeven door ANVR en SGR. Ook in deze onzekere tijden staan we voor je klaar!


Heb je vragen over de gevolgen van het Coronavirus voor jouw vakantie? Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Lees er ook meer informatie over op de websites van ANVR en SGR.

 

Buro Scanbrit annuleert alle reizen met vertrek tot en met 30 april 2020

Laatst bijgewerkt: 25-maart-2020, 17.00u

Jammer genoeg kunnen we geen onbezorgde vakantie garanderen in deze periode.

We nemen contact op met iedereen die in deze periode zou vertrekken. Je kan direct de vertrekdatum van je reis wijzigen. Weet je nu nog niet wat je nieuwe datum wordt, dan krijg je de Corona-voucher aangeboden. De Corona-voucher heeft de waarde van jouw reissom en is 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Lees hier meer over de Corona-voucher.

 

Vertrek je na 30 april?

Onze reguliere omboek- en annuleringsvoorwaarden gelden voor klanten die na 30 april op reis gaan. Hopelijk kunnen we tegen die tijd weer genieten van onze mooie groene bestemmingen! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiterlijk 14 april beslissen we of de reizen van 1 t/m 31 mei ook moeten annuleren.

 

Canada sluit de grenzen t/m 30 juni 2020

Omdat de grenzen van Canada t/m 30 juni dicht zijn, annuleren we de reizen naar Canada dan ook t/m 30 juni 2020. Heb je voor deze datum geboekt, dan nemen we contact met je op om je reis te wijzigen en de mogelijkheden met je te bespreken.

 

Bedankt voor je vertrouwen

We staan in ieder geval graag voor je klaar om ervoor te zorgen dat je in de toekomst weer zorgeloos van je vakantie geniet. Onze reisspecialisten werken deze periode extra hard om onze klanten te helpen. Het kan wel zo zijn dat je niet meteen een reactie krijgt, omdat we eerst de klanten helpen die binnenkort al zouden vertrekken. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in Buro Scanbrit!

 

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit