Corona update: Hier vind je de laatste informatie m.b.t. je vakantie

Laatst bijgewerkt: 18-september-2020, 13.00u
 

Hier kunnen we weer op vakantie

Van onze bestemmingen hebben de volgende landen een geel reisadvies gekregen en deze zijn ook opengesteld voor Nederlandse vakantiegangers. Voor de Belgische vakantiegangers hebben deze bestemmingen een oranje reisadvies wat betekent dat deze ook voor hun weer open zijn.

 

Zweden

Sinds 18 augustus kan er ook door Nederlanders weer gereisd worden naar Zweden. Voor Belgen kon dit al sinds 15 juli.
Hier vind je informatie terug m.b.t. de maatregelen die gelden binnen Zweden.
 

Deze reizen hebben we geannuleerd

Helaas hebben wij een deel van onze reizen moeten annuleren, doordat deze bestemmingen een oranje advies hebben (in NL) of een rood advies (in BE) of er geldt een quarantaineplicht bij aankomst. Als wij jouw reis moeten annuleren, dan nemen we contact met je op. Je kan dan direct de vertrekdatum wijzigen. Als je nog geen nieuwe datum hebt, dan bieden we je een Corona-voucher aan. Lees hier meer over de Corona-voucher.

 

De reizen naar volgende vakantiebestemmingen hebben we geannuleerd t/m 31 oktober:

Baltische Staten

Canada

Denemarken

Faeroer

Finland 

Groenland

Groot-Brittannië (Engeland, Wales, Schotland, Kanaaleilanden en Noord-Ierland)

Ierland

Noorwegen (ook Hurtigruten reizen) en Spitsbergen

IJsland

 

 

Valt jouw reis buiten de genoemde data?

Staat jouw reis gepland voor vertrek naar een van de bestemmingen na de genoemde datum die bij de bestemming staat? Dan gelden vooralsnog onze reguliere omboek- en annuleringsvoorwaarden voor jou. Hopelijk kunnen we tegen die tijd weer genieten van onze mooie groene bestemmingen! De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, daarom updaten wij onze website regelmatig met de wijzigingen. 

 

Bedankt voor je vertrouwen

We staan in ieder geval graag voor je klaar om ervoor te zorgen dat je in de toekomst weer zorgeloos van je vakantie geniet. Onze reisspecialisten werken deze periode extra hard om onze klanten te helpen. Het kan wel zo zijn dat je niet meteen een reactie krijgt, omdat we eerst de klanten helpen die binnenkort al zouden vertrekken. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in Buro Scanbrit!

 

Heb je vragen over de gevolgen van het Coronavirus voor jouw vakantie?

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Lees er ook meer informatie over op de websites van ANVR en SGR.

 

Op de hoogte blijven wanneer je weer op reis kunt? 

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je als eerste op de hoogte.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit