Corona update: Hier vind je de laatste informatie m.b.t. je vakantie

De hele wereld is in de greep van het Coronavirus. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert om op dit moment niet naar het buitenland te reizen. Wij van Buro Scanbrit zetten ons volledig in om je welverdiende vakantie om te boeken naar een later moment. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen zoals afgegeven door ANVR en SGR. Ook in deze onzekere tijden staan we voor je klaar!


Heb je vragen over de gevolgen van het Coronavirus voor jouw vakantie? Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Lees er ook meer informatie over op de websites van ANVR en SGR.

 

Deze reizen hebben we geannuleerd

Laatst bijgewerkt: 26-mei-2020, 9.00u

Helaas hebben wij een deel van onze reizen moeten annuleren. Hieronder staat een overzicht tot welke vertrekdata reizen geannuleerd zijn voor de verschillende bestemmingen:

 

 

Geannuleerd t/m 18 juni
Antarctica, Baltische-Staten, Denemarken, Groenland, Spitsbergen, Zweden

 

 

Geannuleerd t/m 30 juni
IJsland

 

Geannuleerd t/m 3 juli
Canada, Faeröer, Finland, Groot-Brittannië

 

Geannuleerd t/m 19 juli
Ierland

 

Geannuleerd t/m 20 juli
Noorwegen

 

Jammer genoeg kunnen we geen onbezorgde vakantie garanderen in deze periode en/of blijven de grenzen van deze landen dicht. We nemen contact op met iedereen die in deze periode zou vertrekken. Je kan direct de vertrekdatum van je reis wijzigen. Weet je nu nog niet wat je nieuwe datum wordt, dan krijg je de Corona-voucher aangeboden. De Corona-voucher heeft de waarde van jouw reissom en is 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Lees hier meer over de Corona-voucher.

 

Valt jouw reis buiten de genoemde data?

Staat jouw reis gepland voor vertrek naar een van de bestemmingen na de genoemde datum die bij de bestemming staat? Dan gelden vooralsnog onze reguliere omboek- en annuleringsvoorwaarden voor jou. Hopelijk kunnen we tegen die tijd weer genieten van onze mooie groene bestemmingen! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Op de hoogte blijven wanneer je weer op reis kunt?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je als eerste op de hoogte

 

Bedankt voor je vertrouwen

We staan in ieder geval graag voor je klaar om ervoor te zorgen dat je in de toekomst weer zorgeloos van je vakantie geniet. Onze reisspecialisten werken deze periode extra hard om onze klanten te helpen. Het kan wel zo zijn dat je niet meteen een reactie krijgt, omdat we eerst de klanten helpen die binnenkort al zouden vertrekken. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in Buro Scanbrit!

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit