Met de motor door Europa: 3 bijzondere groepsreizen van Motoerit

Geplaatst door Tim Kuyt op dinsdag 22 maart 2022

Een motorvakantie geeft een heleboel vrijheid. Geniet van de wind die langs je pak raast en rijd over binnenwegen waar je met de auto niet rijden kan. Ga met andere motorrijders op pad en ervaar samen de vrijheid van motorrijden tijdens een groepsreis! Met Motoerit maak je ,net zoals met Buro Scanbrit, de mooiste rondreizen door Europa, maar dan met de motor. Ga je naar de bergpassen van de Dolomieten, scheur je langs de hoogtepunten van de Noorse fjorden of ontdek je de ruige omgeving van de North Coast 500 in Schotland? Lees snel verder en laat je inspireren!

Hoe werkt een groepsreis?

Met onze groepsreizen ga je samen met andere motorrijders op motorvakantie in Europa. Bepaal zelf hoe, wanneer en met wie je rijdt en geniet van de vrijheid van een motorreis! ’s Avonds kan je, onder het genot van een borrel of maaltijd, ervaringen van de dag delen met andere motorrijders.  Bij onze groepsreizen bepaal jij je eigen tempo. Onze professionele Nederlandstalige begeleiders rijden altijd de uitgezette route van die dag, maar als je een rustdag wilt of liever een andere route rijdt: dan kan dat ook!

Geniet van vrijheid en gezelligheid tijdens een groepsmotorreis

Het haarspeldbochtenfestijn van de Dolomieten

Rijd met ons mee naar de Dolomieten! Een bestemming die op de bucketlist van vele motorrijders staat. Scheur hier over de vele haarspeldbochten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over de bergpassen. Vergeet niet om door de Passo Di Manghen te rijden. De smalle wegen in combinatie met scherpe haarspeldbochten maken het een leuke uitdaging om hier te rijden. Rijd door naar de Passo Rolle en geniet na al het stuurwerk van het mooie uitzicht op de Cimon della Pala berg!

Geniet van adembenemende uitzichten over de bergpassen van de Dolomieten

Toeren door de Noorse fjorden

Puur motorplezier vind je in Noorwegen. Met onze groepsrondreis ‘Ontdek de Noorse fjorden’ kom je langs alle hoogtepunten van het fjordengebied. Immense gletsjers, ontelbaar veel bomen en adembenemende fjorden maken Noorwegen een van de meest bijzondere bestemmingen van Europa. Rijd mee naar het Geirangerfjord om daar af te dalen over de ‘Eagles Road’. Maak voor de afdaling een korte stop bij het Ørnesvingen platform en geniet van een adembenemend panorama over het Geirangerfjord. Daarna is het tijd voor wat stuurwerk! Via 11 haarspeldbochten daal je ruim 600 meter over een afstand van minder dan 5 kilometer.

Daal via 11 haarspeldbochten ruim 600 meter naar beneden

Ontdek de mooiste routes van Schotland

Smalle en bochtige wegen gecombineerd met schilderachtige bergen en spectaculaire kliffen. In Schotland heb je gegarandeerd een onvergetelijke motorvakantie. Maak tijdens onze groepsrondreis kennis met de North Coast 500, een van de meest bijzondere routes ter wereld. Je rijdt gedeeltes over deze iconische route langs de kustlijn van Noord-Schotland. Vergeet onderweg niet te stoppen om de prachtige kastelen en uitgestrekte landschappen te verkennen!

Met onze groepsreizen heb je gegarandeerd een vakantie met veel vrijheid en plezier. Ervaar het deze zomer zelf en boek een groepsmotorreis. Ga je toch liever alleen, met je partner of eigen groepje op pad? Bekijk dan eens ons aanbod met individuele motorreizen.

Geniet van adembenemende uitzichten langs de kustlijn van Noord-Schotland

Ontdek meer vakantieblogs

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit