Het samenstellen van je droomreis!

Met de afdeling maatwerk willen we op basis van je bijzondere wensen een mooie reis samenstellen. De meest uiteenlopende activiteiten, accommodaties en belevenissen kunnen door ons aangeboden worden. De afdeling maatwerk stelt met veel plezier je droomreis samen! Hieronder vind je een aantal op-maat-gemaakte-reizen die wij voor onze klanten hebben georganiseerd.

Een 18-daagse rondreis door Noorwegen
Noorwegen stond hoog op het lijstje van de heer en mevrouw Klaasen, en afgelopen zomer was het zover! Zij houden van bijzondere, historische, luxe hotels en mooie panoramische wegen. Ze vroegen de afdeling maatwerk of zij konden helpen bij het samenstellen van een mooie route.
Al snel kregen ze een voorstel langs diverse Nationale Tourist routes. Zoals Hardangervidda, Sognefjellet, maar ook de highlights zoals Flåm, de Preikestolen en de steden Oslo en Bergen waren hierin meegenomen. Een 18-daagse rondreis langs voornamelijk landhuizen en hotels in historische gebouwen die omgebouwd zijn tot mooie, romantische hotels. Precies wat zij zochten!
Na maanden wachten was het eindelijk zover en gingen ze deze unieke reis door Noorwegen maken.

“We hebben enorm genoten van alle mooie hotels en de prachtige panoramische routes. Bocht na bocht werd opgevolgd van het ene naar het andere prachtige uitzicht. Wat een fantastisch land. We hebben alleen nog maar de zuidkant gezien, maar gaan zeker nog een keer terug om ook het noorden te bekijken! ” – aldus de familie Klaasen.

Een op-maat-gemaakte reünie!
De heer van Rijn benaderde de afdeling maatwerk, omdat hij graag met een paar vrienden, die hij nog kent uit zijn studietijd, een reünie wilde organiseren. Hij wilde iets bijzonders, waarbij ze met z’n allen leuke activiteiten konden doen. De groep bestond uit 6 personen. De heren houden van lekker eten, whisky en van buitenactiviteiten en wilden vooral een leuke tijd met elkaar doorbrengen.
Op basis van deze wensen heeft de afdeling maatwerk een 4-daagse pakket samengesteld: vliegen naar Edinburgh om vervolgens met een huurauto naar Pitlochry in de Schotse Hooglanden te rijden. Hier bevindt zich een gezellige hotel, East Haugh House hotel,  waar ’s avonds lekker gegeten kan worden. Ook heeft de hotelbar een zeer grote selectie aan whisky’s!
Van hieruit zijn ook de activiteiten georganiseerd, zoals kleiduiven schieten en whisky proeverijen bij de plaatselijk distileerderijen. Bovendien zijn ze een dag onder begeleiding van een Ghillie (een soort instructeur/assistent) gaan zalmvissen. Het was een daverend succes!

Per trein en ferry door Noorwegen
De heer en mevrouw de Bok benaderde de afdeling maatwerk om een reis samen te stellen naar Noorwegen, volledig gebaseerd op treinreizen en ferry-trajecten aangezien zij niet over een auto beschikten. Zij vlogen naar Oslo om een paar dagen deze bijzondere stad te verkennen. Zij hebben diverse musea bezocht en een bezoek aan het mooie Vigelandpark mocht zeker niet ontbreken.
Na Oslo reisden zij per trein naar Myrdal waar zij met de Flamsbånen het spectaculaire bergtraject naar Flåm maakten en daarna door reisden naar Bergen, een oude Hanzestad met cultureel erfgoed en de bekende vismarkt.
Na een tweetal nachten in Bergen verbleven te hebben, gingen zij aan boord van de Hurtigruten: een postschip dat onderweg naar het Noordelijkste puntje van Noorwegen, Kirkenes, diverse havens aandoet.
Trondheim was voor hun het eindstation van deze toch wel bijzondere vaartocht. In Trondheim bezochten zij onder andere de indrukwekkende Nidaros dom, nog altijd is dit de inhuldigingsplaats van de Noorse koningen. Aansluitend beklommen zij het pad naar de Kristiansten Festing.
Helaas was er bijna een einde aan de vakantie gekomen en reisden zij per trein weer terug naar Oslo. Daar verbleven zij een laatste nacht, voordat ze de volgende dag naar huis vlogen.

Het werken op de afdeling maatwerk
Wat is er nu leuker dan gewaardeerd worden voor het werk wat je verricht. Zo hadden wij een aanvraag voor een combinatie reis Engeland & Schotland voor aankomende zomer. Twee ouders die samen met hun twee zonen een rond reis willen maken van ongeveer 2 weken. Een reis die georganiseerd moest worden na de wensen van de kinderen. Zo wilde de 1 naar Engeland en de ander naar Schotland. De klant had wat ideeën door gegeven wat ze wilden gaan doen tijden hun reis en voor de rest hadden wij de vrije hand. Met onze kennis en het internet, hebben we een leuke rondreis voor de klant samengesteld en uitgewerkt. Vervolgens hebben wij dit voorgesteld aan de klant.
En hoe leuk zou het zijn als dit voorstel de perfecte reis voor de klant zou zijn? Dit was er zo één, een tevreden klant die de voorgestelde reis direct wilde gaan boeken! Een reis die zal starten in London en via Edinburgh, Perth, Drumnadrochit en Corpach zal eindigen in Glasgow. Een leuke op maat-gemaakte combinatiereis!

Leave A Comment