Buro Scanbrit opnieuw de beste reisorganisatie

Noordwest-Europa specialist Buro Scanbrit heeft de Veren voor ‘Beste reisorganisatie Noord-Europa’ en ‘Beste reisorganisatie Groot-Brittannië en Ierland’ in de prijzenkast mogen bijzetten. De reisorganisatie die een paar maanden geleden onder de nieuwe naam Buro Scanbrit de krachten van Buro Scandinavia en Buro Britain bundelde, viel deze eer de afgelopen zestien jaar ten beurt.

Duizenden reisbranchemedewerkers hebben ook dit jaar weer hun stem uitgebracht voor de Verenverkiezing, de meest prestigieuze verkiezing in de reiswereld waarvan de prijsuitreiking jaarlijks op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht plaatsvindt. Daarbij werden Buro Scandinavia en Buro Britain voor hun producten en dienstverlening onderscheiden.

Buro Scanbrit kwam als beste uit de bus voor haar producten en dienstverlening in de categorie Noord-Europa met 78% van de stemmen en in de categorie Groot-Brittannië en Ierland met 71% van de stemmen.

Felix Hendriks van Buro Scanbrit is bijzonder trots op de behaalde onderscheidingen. “Wij zijn erg blij dat we ook onder de nieuwe naam Buro Scanbrit hoge ogen blijven gooien en wederom de Veren hebben gewonnen. Het bevestigt dat de kwaliteit van ons aanbod en de service die wij leveren gewaardeerd worden. Ook in het nieuwe jaar blijven wij uiteraard ons uiterste best doen om ‘verrassend veelzijdige vakanties’ samen te stellen en zowel de reisbranche als consumenten optimaal van dienst te zijn.”

Leave A Comment