Slapen in een luxe boomhut

Amsterdam, 19 november 2012 – Noordwest-Europa specialist Buro Scanbrit heeft met het Treehotel weer een bijzondere accommodatie aan haar reisaanbod naar Zweden toegevoegd. Dit 4-sterren hotel heeft vijf unieke kamers in de bomen, op 4 tot 6 meter boven de grond. Elke kamer is een architectonisch meesterwerk met veelzeggende namen als UFO, Birds Nest of Mirrorcube. Ze verschillen onderling in oppervlakte en inrichting en zijn geschikt voor twee tot vier personen.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scanbrit, over de nieuwe accommodatie: “Het Treehotel sluit perfect aan bij ons bestaande aanbod voor verrassend veelzijdige vakanties. Het uitzicht vanuit alle kamers is adembenemend en de kans dat een eland onder je kamer doorloopt, is groot. Wie wil dat nou niet meemaken? Het hotel ligt in een prachtige omgeving, een ongerept natuurgebied op de Zweedse steppen omringd door oeroude bossen vol beren, lynxen, elanden, herten, vossen, wolven en verschillende vogelsoorten. Je kunt hier door de dichte bossen wandelen of skiën, maar denk ook aan excursies als een hondesledetocht, sneeuwscootersafari, sneeuwschoenwandeling of ijsvissen. Je hebt in deze omgeving ook een goede kans het geheimzinnige noorderlicht te zien in heldere nachten. Tel daar bij op dat NASA voor november tot april het beste noorderlicht sinds vijftig jaar heeft voorspeld, en een vakantie naar deze bestemming staat garant voor een onvergetelijke ervaring.”

Kijk voor meer informatie over het Treehotel, Zweden of andere bestemmingen van Buro Scanbrit op www.buroscanbrit.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.

Leave A Comment