Autorondreis op de Kanaaleilanden

Toeren op de Kanaaleilanden

Pak je auto in voor een autorondreis naar de Kanaaleilanden! Fietsen, surfplanken of golfclubs, alles wat je nodig hebt om optimaal van je vakantie te genieten. Je rijdt naar St. Malo aan de kust van Normandië om de ferry van Condor Ferries naar Guernsey of Jersey te nemen. Of, je boekt onze autorondreis waarbij je Engeland combineert met de Kanaaleilanden. Je bezoekt dan eerst Zuid-Engeland voordat je de oversteek naar Guernsey en Jersey maakt. De unieke mix van Engelse en Franse invloeden maakt de Kanaaleilanden tot een wel heel bijzondere bestemming voor je autorondreis.

Het aangename Guernsey

Tijdens je autorondreis op de Kanaaleilanden verblijf je in hotels. Ontdek de forten aan de noordkust van Guernsey. Ga naar het strand bij Vazon Bay of Cobo Bay. Ook leuk is een wandeling via de kliffen van Jerbourg Point naar Petit Bot Bay. Geniet op een bankje in de Candie Gardens, een park met subtropische planten in St. Peter Port, van het prachtige uitzicht over de baai. In de jachthaven van dit hoofdstadje heerst een mediterrane sfeer. Je vindt hier ook mooie winkels, bijvoorbeeld op High Street. Het aantrekkelijke is dat je geen btw hoeft te betalen. Bovendien kan je hier uitstekend uit eten in de vele goede restaurants.

Toeren op Jersey

Met Condor Ferries vaar je vervolgens van St. Peter Port naar St. Helier, de hoofdstad van Jersey. Deze stad is een eldorado voor shoppers. Wandel over het strand naar het formidabele Mont Orgueil Castle bij Gorey. Probeer bovendien een van de leuke restaurantjes in deze kleine haven. Een klifwandeling bij Rozel Bay is een aanrader of ga toeren om het eiland te verkennen. Je komt langs mooie zandstranden en badplaatsen bij St. Brelade’s Bay en je zou de toeristische kustweg ‘La Grande Route des Mielles’ kunnen rijden langs St. Ouen’s Bay. Het is allemaal niet zo groot, dus je ziet binnen een kort tijdsbestek al heel veel op je autorondreis naar de Kanaaleilanden.

Populaire Autorondreizen Kanaaleilanden

Met z'n tweeën
7.8
Autorondreis

Poppy

14-daagse autorondreis langs hotels

Kanaaleilanden, Engeland

Eilandhoppen binnen het Britse kroongebied

Met z'n tweeën
Voor het eerst
7.9
Autorondreis

Adèle

8-daagse autorondreis langs hotels

Kanaaleilanden

Natuur en cultuur op de eilanden Guernsey en Jersey

Autorondreis Kanaaleilanden op thema

Maak je vakantie naar Kanaaleilanden compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Kanaaleilanden

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit