Autorondreis Duitsland

Rondreizen in Duitsland met je eigen auto

Een autorondreis dichtbij huis maak je door Duitsland. Je bepaalt zelf hoe laat je vertrekt, hoe je route er uitziet en hoe laat je ’s avonds aankomt. Met de uitstekende autobahn en de verrassende weggetjes langs de wijngaarden, door de bossen en over de bergen, is Duitsland een land dat uitnodigt om kilometers te maken. Als je onderweg een meer met het perfecte zwemwater, een prachtige waterval of een sprookjesachtig kasteel tegenkomt, dan kan je altijd een stop maken. Over het boeken van accommodaties hoef je niet na te denken. Je boekt eenvoudig een van onze autorondreizen door Duitsland.

Ruim aanbod autovakanties

Wij hebben de mooiste autorondreizen in Duitsland voor je samengesteld. Je kan onderweg afwisselende activiteiten ondernemen, pretparken en kastelen bezoeken, ziet de hoogtepunten van de populairste bestemmingen, bezoekt historische en pittoreske steden, ENESCO werelderfgoed en nog veel meer. En als je goed gevulde dag klaar is, overnacht je in comfortabele hotels of vakantiewoningen.

Vakantiewoningen of hotels?

De vakantiewoningen bieden veel privacy en hebben eigen kookgelegenheid. Vakantiewoningen zijn vrijstaande huisjes, 2-onder-1 kap of geschakelde woningen. Er is servies en keukengerei aanwezig voor het maximum aangegeven aantal personen. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. 

Hotels bestaan uit kamers met douche en toilet en zijn op basis van logies/ontbijt. Alle hotels liggen op een mooie locatie in de natuur of in levendige plaatsen. Kies de accommodatie die het beste bij je past in ons aanbod autorondreizen naar Duitsland.

Maak je vakantie naar Duitsland compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Duitsland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit