Op avontuur in Duitsland

In Duitsland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Op dit moment bieden wij nog geen optionele excursies aan in Duitsland. Wel zijn bij een aantal reizen excursies of entree al inbegrepen.

Zomerexcursies In Duitsland

Dag fietshuur Heidelberg

Ontdek Heidelberg en de prachtige omgeving per fiets! Er zijn veel fietspaden en prachtige routes om te fietsen. Verken het centrum van de stad, of fiets langs rivier de Neckar naar het stadje Ladenburg (ongeveer 10 km. enkele reis). Fiets langs de open velden met uitzicht op de nabijgelegen heuvels en geniet van de mooie omgeving.

Winterexcursies In Duitsland

Stadswandeling Goslar

Samen met een gids ontdek je de binnenstad van Goslar. Leer meer over de middeleeuwse gevels van de vakwerkhuizen, de Kaiserpfalz en de markt met het historische raadhuis. De binnenstad van Goslar is één van de belangrijkste bewaard gebleven historische steden in Duitsland.

Bezoek aan een glasblazerij

Leer meer over de oorsprong en de verwerking van glas. Voel de hitte van de smeltovens op je gezicht, wanneer je van dichtbij bewonderd hoe het glas wordt geblazen door de glasblazers.

Dorotheenhütte

Leer meer over de oorsprong van glas en de kunst van het glasblazen. Struin door het 'kerstdorp' en bewonder de prachtige handgeblazen kerstornamenten.

Fürstenberger Hof

Kom in kerststemming tijdens de kersttentoonstelling in het Fürstenberger Hof. Bewonder de oude historische kerstboomdecoraties, kerststallen en kersboomkraampjes door de eeuwen heen.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit