Op avontuur in Duitsland

In Duitsland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Op dit moment bieden wij nog geen optionele excursies aan in Duitsland. Wel zijn bij een aantal reizen excursies of entree al inbegrepen.

Zomerexcursies In Duitsland

Kasteel Heidelberg

Bezoek de kasteelruïne die uitkijkt over de stad Heidelberg. Wandel omhoog, of stap in de kabelbaan (Bergbahn) bij de Kornmarkt en stap uit bij Schloss Heidelberg. Ga mee met één van de rondleidingen (Engels en Duits) of wandel op eigen gelegenheid rond en verbaas je over dit bijzondere bouwwerk. Vanaf de vele terrassen heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Wandel over het Slotplein, bezoek het Duits ...

Dag fietshuur Heidelberg

Ontdek Heidelberg en de prachtige omgeving per fiets! Er zijn veel fietspaden en prachtige routes om te fietsen. Verken het centrum van de stad, of fiets langs rivier de Neckar naar het stadje Ladenburg (ongeveer 10 km. enkele reis). Fiets langs de open velden met uitzicht op de nabijgelegen heuvels en geniet van de mooie omgeving.

Brouwerij Alpirsbacher Klosterbräu

Denk je aan Duitsland, dan denk je aan bier. Leer meer over hoe het bier bij Alpirsbacher Klosterbräu wordt gebrouwen tijdens één van de rondleidingen en geniet aan het eind van een heerlijk koud biertje.

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit