De leukste uitjes in het zuidoosten van Engeland

In Zuidoost-Engeland is niet alleen veel te zien, er is ook veel te beleven. Hieronder zie je de excursies die je tijdens je vakantie in Zuidoost-Engeland kan doen. Natuurlijk kan je alle excursies via Buro Scanbrit bijboeken.

Zomerexcursies In Zuidoost Engeland

Leeds Castle

Je vergeet nooit meer het moment dat je voor het eerst het adembenemende Leeds Castle ziet, dat al meer dan 900 jaar majestueus lijkt op te rijzen uit de slotgracht. Leeds Castle noemen ze niets voor niets "het aantrekkelijkste kasteel ter wereld". Ontdek het kasteel van Lady Baillie met zijn rijke historie en zijn vele geheime kamers. Dwaal door het doolhof en terug naar de bewoonde wereld door de grot met zijn ...

Chatham Historic Dockyard

Treed in de voetsporen van Michiel de Ruyter. Tijdens de Slag bij Medway bracht de legendarische admiraal de Engelse marine in 1667 hun grootste nederlaag toe. Dit betekende het einde van de oorlog tussen de Nederlanders en de Engelsen. Beleef op een interactieve manier de oude scheepswerf van Chatham en stap aan boord van diverse schepen en een onderzeeër. Een leuke en leerzame dag uit voor de hele familie!

Canterbury Cathedral

De kathedraal van Canterbury uit het jaar 597 is één van de mooiste kathedralen van Engeland. Sint Augustinus bracht het christelijke geloof naar Engeland en stichtte deze inmiddels wereldberoemde kerk. De kathedraal, met z'n 72 meter hoge toren, staat sinds 1988 op de UNESCO werelderfgoedlijst is dé bezienswaardigheid van Canterbury!

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit