Op reis met de ferry tijdens Corona

Geplaatst door Loes Knoop op donderdag 15 april 2021

Zoek een plek op het dek, adem de frisse zeelucht in en geniet van het uitzicht op de open zee. Stena Line doet er namelijk alles aan om jouw overtocht veilig te laten verlopen. Van minder capaciteit aan boord, tot extra trainingen voor het personeel, zodat je met een gerust hart aan boord stapt! Hopelijk mogen we snel weer van onze mooie groene bestemmingen genieten.

Maatregelen aan boord

Om jouw reis zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft Stena Line extra maatregelen ingevoerd. Het personeel is getraind om aan alle hygiëne- en veiligheidseisen te voldoen. Om in alle vrijheid en op gepaste afstand te genieten is de passagierscapaciteit verlaagd, en zijn niet alle voorzieningen zoals sauna’s geopend. Aan boord geniet je nog steeds van heerlijke maaltijden die worden geserveerd met extra aandacht voor hygiëne. Zo worden de schotels alleen geserveerd door het personeel en je kunt alleen zelf voorverpakte etenswaren pakken.

Hygiëne aan boord

Het ventilatiesysteem zorgt voor 100% verse zeelucht, zonder luchtcirculatie! Er wordt extra veel schoongemaakt en gedesinfecteerd. Voornamelijk aan de hand- en contactpunten zoals deurklinken wordt extra aandacht besteed. Aan boord zijn er voldoende plekken om je handen te ontsmetten. Je kunt je natuurlijk ook heerlijk even terugtrekken in je eigen hut want ook deze worden extra goed schoongemaakt zodat jij je helemaal veilig voelt.

Wat als de reis toch niet doorgaat?

Ook voor onze reizen met een Stena Line overtocht geldt onze Zorgeloos Boeken Garantie. En als de reis niet door kan gaan vanwege een negatief reisadvies, dan annuleren wij de reis. Boek je reis om naar een andere datum of bestemming, of krijg je geld terug.

Bekijk deze video waarin alle maatregelen duidelijk worden uitgelegd. Welkom aan boord! Safe Travels!

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit