Met Buro Britain de voertuigen van James Bond beleven

Noordwest-Europa specialist Buro Britain heeft een nieuw arrangement samengesteld op basis van de tentoonstelling ‘Bond in Motion: 50 years of Bond vehicles’ die in het National Motor Museum te Beaulieu in het zuiden van Engeland te zien is. Dit jaar viert de filmheld James Bond zijn vijftig-jarig jubileum op het witte doek, samen met het veertigjarig bestaan van het National Motor Museum reden genoeg om vijftig voertuigen uit de beroemde films tentoon te stellen.

Het is voor het eerst dat zoveel voertuigen uit de James Bond filmreeks samen zijn gebracht in een tentoonstelling. Auto’s van 007 die in het museum te bezichtigen zijn, zijn onder andere de Aston Martin DB5 uit onder meer Goldfinger (1963), de Mercury Cougar uit On Her Majesty’s Secret Service (1969) en de Lotus Esprit S1 uit The Spy Who Loved Me (1977). Naast de beroemde auto’s van James Bond zijn er ook andere voertuigen als boten, motoren, sledes, een jetski en zelfs de Acrostar Jet uit Octopussy te zien.

Buro Britain biedt een individuele 5-daagse hotelreis aan inclusief de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich v.v. per Stena Line nachtferry en overnachtingen in het Beaulieu Hotel in het New Forest. Vertrek is dagelijks mogelijk tot eind oktober.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Britain, in een reactie: “Als specialist zijn wij altijd op zoek naar bijzondere lokale evenementen en festiviteiten waar wij met een leuk arrangement op in kunnen spelen, zodat we onze klanten een unieke reiservaring kunnen bieden.  Deze tentoonstelling is hier een goed voorbeeld van. Dit is de enige kans om al die fantastische voertuigen, waar 007 zijn spectaculaire avonturen in beleefde, bij elkaar te kunnen zien.”

Leave A Comment