Nieuwe winterbrochure Buro Scandinavia uit

Amsterdam, 15 augustus 2011 – Noord-Europa specialist Buro Scandinavia heeft in haar nieuwe brochure voor het winterseizoen 2011/12  een aantal nieuwe producten opgenomen.

Zo is Voss als nieuwe bestemming in Noorwegen toegevoegd. Vakantiegangers kunnen hier wintersporten combineren met een bezoek aan de nabijgelegen fjorden en de Hanzestad Bergen.

In Zweden zijn dit jaar twee schaatsarrangementen in de brochure opgenomen. Het gaat om een 7-daagse en 10-daagse schaatsvakantie bij het Falunmeer in Midden-Zweden. Een walhalla voor schaatsliefhebbers, met kilometerslange schaatsbanen op natuurijs.

Vakantiegangers die eens wat anders willen, kunnen overnachten in het Luvattumaa Sneeuwkasteel in Finland. De kamers zijn opgebouwd uit sneeuw en zijn voorzien van ijssculpturen. Het complex ligt in de wildernis, aan de Ounasjoki rivier. Een goede locatie voor sneeuwschoenwandelingen of het aanschouwen van het noorderlicht.

Ook nieuw is de 5-daagse hotelreis ‘Rondom Reykjavik’. De korte vakantie in IJsland combineert een verblijf in de hoofdstad Reykjavik met excursies. Het vulkanische landschap, de gletsjers en watervallen, maar ook de IJslandse cultuur en gezelligheid in Reykjavik komen aan bod.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia, over het nieuwe winterprogramma: “Onze gids staat weer boordevol bijzondere vakanties. Voor ieder wat wils, van wintersporten in het kindvriendelijke Åre voor gezinnen met kinderen tot de spectaculaire Winter Adventure Weeks voor wintersporters die naast de standaard wintersporten meer actie willen. Met dit winterprogramma bewijzen we wederom dat Scandinavië een fantastische winterbestemming is en veel meer biedt dan alleen ski- en snowboardmogelijkheden.”

Leave A Comment