Rondreis Wales

Maak een rondreis door Wales

Een rondreis door Wales is de perfecte manier om het land te leren kennen. Wales is qua oppervlakte relatief klein; je komt tijdens een rondreis al snel langs allerlei hoogtepunten. De combinatie van een rijke cultuur, interessante geschiedenis en prachtige natuur maken van Wales een heerlijke vakantiebestemming. Romeinen en Kelten hebben hun sporen nagelaten en de nationale parken zijn echte trekpleisters. Wij bieden je diverse rondreizen in Wales aan waarbij je kunt kiezen uit hotels, B&Bs en Inn's. Ontdek Wales nu zelf!

3 indrukwekkende nationale parken

In het kleine Wales wonen slechts 3 miljoen mensen, en er zijn maar liefst 3 indrukwekkende nationale parken. In het Pembrokeshire Coast Nationaal Park maak je lange wandeltochten langs de wilde kust. Een leuk familie-uitje is coasteering, waarbij de echte waaghalzen van een klif in zee springen. Ga je wandelen of zit je toch liever op de rug van een paard? Brecon Beacons Nationaal Park is uitgestrekt en heuvelachtig. Snowdonia Nationaal Park trekt veel bezoekers die graag naar het topje van Mount Snowdon willen. Je neemt hiervoor het treintje dat je naar de top brengt (bij te boeken als excursie) of je maakt de tocht op eigen kracht. Ga vervolgens uitblazen in de badplaats Llandudno aan de noordkust.

Verschillende rondreizen

Onze rondreizen variëren in lengte van 8 tot 21 dagen. Je reist door Wales, of maakt een combinatiereis waarbij je Engeland, Wales, Schotland en Ierland aandoet. Ga je met je eigen auto, dan maak je de overtocht met de ferry’s van Stena Line of DFDS Seaways, of je reist via de Eurotunnel. Een fly-drive is ook mogelijk: je vliegt naar Engeland met KLM of Brussels Airlines. Je vervolgt je reis met een huurauto naar je bestemming in Wales. Mocht je andere wensen hebben dan beschreven, dan helpen wij je graag met het samenstellen van jouw rondreis door Wales.

Kies je Rondreis in Wales

Rondreizen met eigen vervoer, inclusief accommodaties

Ideale combinatie van vlucht, huurauto en accommodaties

Populaire Rondreizen Wales

Met de kinderen
Met z'n tweeën
8.0
Autorondreis

Charles

11-, 12-, 19- of 20-daagse autorondreis langs stacaravans

Wales, Engeland, Engeland

Rondreis door Zuid-Engeland

Met de kinderen
Met z'n tweeën
8.1
Autorondreis

Keane

17-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Wales, Schotland, Ierland

Reis door Noord-Wales, Ierland en Zuid-Schotland

7.9
Autorondreis

Emma

20-daagse autorondreis langs hotels

Wales, Schotland, Engeland

Reis door Engeland, Wales én Schotland

Actieve vakanties
Met z'n tweeën
8.3
Autorondreis

Flynn

15-daagse autorondreis langs hotels

Wales, Ierland, Engeland

Reis door de Cotswolds, Ierland en Engelse Peak District

Rondreis Wales op thema

Maak je vakantie naar Wales compleet met de leukste excursies

Vliegen of (met de auto) varen naar Wales

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit