Rondreis Zuidoost-Engeland

Rondreizen door Zuidoost-Engeland

Je rondreis door Zuidoost-Engeland voert langs sprookjesachtige kastelen, statige landhuizen en romantische tuinen. Op de vruchtbare grond van de graafschappen Kent en Sussex groeien druiven en hop. De steile kliffen en lange zandstranden aan de zuidkust herbergen mondaine badplaatsen als Eastbourne en Brighton. En ga ook naar Canterbury, met de magnifieke kathedraal! Wij bieden een groot aantal rondreizen door Engeland aan waarbij je ook het zuidoosten aandoet. Wanneer je een van onze rondreizen boekt, ontvang je een reisgids, wegenkaart en een geheel op je rondreis door Zuidoost-Engeland afgestemde reisbeschrijving.

Ontspannen overnachten

In Engeland heb je de keuze uit verschillende typen karakteristieke accommodaties. Het ligt eraan of je op zoek bent naar comfort (hotels), privacy (vakantiewoningen), of de faciliteiten van een camping (stacaravans). Typisch Brits zijn de Bed & Breakfasts (B&B’s) waar je op een sympathieke manier kennismaakt met Britse families. We hebben meer dan 450 adressen verspreid over heel Groot-Brittannië. Ook echt Brits zijn de inns, vergelijkbaar met wat wij een herberg zouden noemen. Het zijn vaak karakteristieke gebouwen met een gezellige pub of restaurant. Er zijn meer dan 250 inns verspreid over heel Groot-Brittannië. Met ons uitgebreide aanbod aan accommodaties kan je je rondreis helemaal op maat maken.

Extra’s voor je rondreis

Ben je een echte cultuurliefhebber en van plan om kastelen, landgoederen en tuinen te bezoeken? Met de National Trust Pass heb je gratis toegang tot meer dan 400 bezienswaardigheden in Engeland en Wales. Ga je alleen naar Engeland? De English Heritage Pass biedt gratis toegang tot meer dan 100 culturele hoogtepunten. Afhankelijk van je route en de bezienswaardigheden onderweg, kan je van tevoren (1 van) deze 2 passen bij ons bijboeken. Dit geldt ook voor tal van leuke excursies. Waar je ook voor kiest, wij hebben alles geregeld. Je kunt dus ontspannen beginnen aan je rondreis door Zuidoost-Engeland.

Populaire Rondreizen Zuidoost-Engeland

Met de hond
Met de kinderen
Met z'n tweeën
7.6
Autorondreis

Roger

11- of 12-daagse autorondreis langs vakantiewoningen

Engeland

Reis door Zuid-Engeland en verblijf in mooie lodges

Met z'n tweeën
Rustig reistempo
8.3
Autorondreis

Archie

8-daagse autorondreis langs hotels

Engeland

Combineer Kent met de Cotswolds

Aanbieding
Met z'n tweeën
8.1
Autorondreis

Claire Hotels

14- of 16-daagse autorondreis langs hotels

Engeland

Complete reis door Zuid-Engeland inclusief Isle of Wight

€ 100 korting per boeking

Met z'n tweeën
Voor het eerst
9.0
Autorondreis

Lisa

10-daagse autorondreis langs hotels

Engeland

Naar de allermooiste dorpen en stadjes van Engeland

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit