Vakantie in Isles Of Scilly

De paradijselijke Isles of Scilly

Een vakantie op de Scilly-eilanden is een reis naar een andere wereld, ook al liggen deze eilanden maar 45 kilometer van de kust van Cornwall. De drukte van het vasteland laat je achter je zodra je voet aan wal zet. Rol je handdoek uit op een spierwit strand in een baai met azuurblauw water. Alleen het geluid van de vogels en de zee om je heen... De eilanden zijn rijk aan bijzondere planten omdat het er nooit vriest. Er broeden veel zeldzame vogels, waaronder papegaaiduikers en steenkraaien. Eigenlijk is een vakantie op de Scilly-eilanden een goedbewaard geheim…

De verschillende eilanden

Slechts 5 van de meer dan 100 eilanden zijn bewoond: St. Agnes, St. Martin’s, Bryher, Tresco en het grootste eiland St. Mary’s. De meeste mensen gaan naar St. Mary’s met het stadje Hugh Town en het strand Porthcressa. Je kan te voet of met de fiets andere baaien verkennen. Op het eiland Tresco vind je een prachtige tuin, de Tresco Abbey Garden, met duizenden subtropische planten.

Prinsheerlijk overnachten

Op de Scilly-eilanden kan je overnachten in verschillende soorten accommodaties. Bijvoorbeeld Hell Bay Hotel, het meest luxueuze hotel van de eilandengroep. Dit is een ideale plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Of het comfortabele Star Castle Hotel. Dit van oorsprong Elizabethaanse kasteel uit 1593 is gebouwd in een stervorm en heeft een gracht en vestingwal. Wil je liever overnachten in een B&B bij de Scillonian thuis? De gezellige B&B-accommodaties liggen verspreid over het eiland. Wij boeken natuurlijk het gewenste adres voor je zodat je een onvergetelijke vakantie hebt op de paradijselijke Isles of Scilly.

Onze vakanties Isles of Scilly

Bestemmingen Isles of Scilly

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit