Vakantie Baden-Württemberg

Geniet in het zonnige Baden-Württemberg

Vakantievieren in de regio Baden-Württemberg kan op vele verschillende manieren. Wandelen in het Zwarte Woud of flaneren langs de Bodensee. Genieten van het cultuurrijke Heidelberg. Ontspannen in het kuuroord Baden-Baden. Of fietsen door het Donau-dal. Er zijn vele redenen om af te reizen naar de regio Baden-Württemberg in het zuiden van Duitsland. Je hebt hier de meeste zonuren, wat je volop gelegenheid geeft om lekker actief te zijn en veel plaatsen te ontdekken. De meeste gastronomische sterren worden in deze regio vergeven, waardoor culinair genieten ook een goede reden is om op vakantie te gaan in het zonnige Baden-Württemberg.

Lekker actief de natuur in

Wandelen in de prachtige omgeving van het Zwarte Woud rondom de plaats Feldberg en de Titisee is een van de populairste activiteiten. Maar door de hele regio zijn maar liefst 170 gekwalificeerde premium- en kwaliteitswandelroutes. Of kies het minder bekende, maar prachtige Schwäbische Alb en wandel rondom de burcht Hohenzollern. Ook voor fietsers zijn er vele mogelijkheden. Het afwisselende landschap biedt voor ieder wat wils. Er zijn verschillende routes samengesteld over een fijnmazig netwerk van fietspaden.

Genoeg te beleven voor het gehele gezin

Wat eigenlijk gebruikelijk is voor geheel Duitsland, geldt zeker voor de regio Baden-Württemberg. Er zijn vele activiteiten te beleven voor kinderen. Heerlijk zwemmen in een van de vele meren. Wandel over een ‘belevenispad’ door het bos in het Zwarte Woud. Vergeet de ingrediënten niet voor een picknick! Liever naar een museum met de kinderen? Bezoek het Ravensburger Museum en ontdek hoe spellen worden gemaakt. Of bezoek een van de vele openluchtmusea, zoals bijvoorbeeld het paalwoningen museum aan de Bodensee. Voor meer spanning en sensatie ga je een dagje naar een attractiepark, zoals Europa-Park en Tripsdrill.

Populaire Vakanties Baden-Württemberg

Met z'n tweeën
Korte Vakantie

Sfeervolle kerst in het Zwarte Woud

3-daagse vakantie met verblijf in hotel

Zuid-Duitsland, Hornberg

Verblijf in een kasteel in het Zwarte woud

Actieve vakanties
Met z'n tweeën
7.3
Korte Vakantie

Toeren door het magische Zwarte Woud

6-daagse autorondreis langs hotels

Zuid-Duitsland, Heidelberg

Heerlijk wandelen in de mooie natuur van het Zwarte Woud

Met z'n tweeën
Autorondreis

Rudolf

10-daagse autorondreis langs hotels

Duitsland

Ontdek het mooiste wat Zuid-Duitsland te bieden heeft

Onze vakanties Baden-Württemberg

Rondreis

Rondreizen met je eigen auto, fly drive’s, treinrondreizen en groepsreizen

Korte Vakantie

Er even lekker tussenuit met onze korte vakanties inclusief accommodatie en vlucht of overtocht

Bestemmingen Baden-Württemberg

Onze bestemmingen

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit